Home Healthcare Cases overzicht Healthcare Logistiek van hulpmiddelen in de coronacrisis

Logistiek van hulpmiddelen in de coronacrisis

Een tekort aan medische beschermingsmiddelen op het moment dat ze het hardste nodig zijn... Het Landelijk Consortium Hulpmiddelen zorgde voor nieuwe voorraden voor zorgverleners in coronatijd. CB Healthcare was van het begin daarbij de logistieke spil. In deze video vertellen betrokkenen hun verhaal. Van de start met een leeg magazijn tot een geoliede logistieke operatie waar zorgverleners en zorginstellingen ook nu en in de toekomst baat bij hebben.

Maak ook gebruik van onze Healthcare expertise. CB Healthcare is de specialist in logistiek van health & care producten. Van de juiste opslag van uw producten tot batch/lot control en werken met expiry dates. Van bestel- en voorraadbeheerssystemen tot Customer Service. Wij houden voor u de complete regie.

Meer weten over onze oplossingen voor uw organisatie? Graag gaan wij met u in gesprek. Neem contact op met Bart Sanders via b.sanders@cb.nl of 06-51445440 of Jacco van der Kamp via j.van.der.kamp@cb.nl of 06-51184375.

Flexibel

Schaalbaar

Persoonlijk

Professioneel

Meer cases

Een innovatieve kijk op logistiek

Logistiek van uw producten, wij zorgen ervoor

Logistiek van Health & Care producten vraagt vaak net iets anders dan van andere producten. CB Healthcare weet dat als geen ander.

Meer informatie

Fulfilment en verzending voor Gladskin, wereldwijd

De producten van Gladskin zijn uniek en innovatief en lossen huidproblemen op. Wereldwijd bestellen mensen deze producten op gladskin.com. CB Healthcare houdt de producten op voorraad en zorgt voor de cross border verzending.

Meer informatie

Logistiek in tijden van pieken

Onze klant Paula’s Choice kent wereldwijd verschillende marketingacties bijvoorbeeld rond black friday en glamour day; het aantal bestellingen groeit dan enorm. Samen maken wij steeds een goede forecast en schalen snel af en bij waar nodig.

Meer informatie