Home Healthcare Cases overzicht Healthcare Logistiek van hulpmiddelen in de coronacrisis

Logistiek van hulpmiddelen in de coronacrisis

Een tekort aan medische beschermingsmiddelen op het moment dat ze het hardste nodig zijn... Het Landelijk Consortium Hulpmiddelen zorgde voor nieuwe voorraden voor zorgverleners in coronatijd. CB Healthcare was van het begin daarbij de logistieke spil. In deze video vertellen betrokkenen hun verhaal. Van de start met een leeg magazijn tot een geoliede logistieke operatie waar zorgverleners en zorginstellingen ook nu en in de toekomst baat bij hebben.

Maak ook gebruik van onze Healthcare expertise. CB Healthcare is de specialist in logistiek van health & care producten. Van de juiste opslag van uw producten tot batch/lot control en werken met expiry dates. Van bestel- en voorraadbeheerssystemen tot Customer Service. Wij houden voor u de complete regie.

Meer weten over onze oplossingen voor uw organisatie? Graag gaan wij met u in gesprek. Neem contact op met Bart Sanders via b.sanders@cb.nl of 06-51445440 of Jacco van der Kamp via j.van.der.kamp@cb.nl of 06-51184375.

Flexibel

Schaalbaar

Persoonlijk

Professioneel

Meer cases

Een innovatieve kijk op logistiek

Logistiek in tijden van pieken

Onze klant Paula’s Choice kent wereldwijd verschillende marketingacties bijvoorbeeld rond black friday en glamour day; het aantal bestellingen groeit dan enorm. Samen maken wij steeds een goede forecast en schalen snel af en bij waar nodig.

Meer informatie

Bestelgedrag verandert, onze logistiek groeit mee

De omvang van bestellingen neemt af en het aantal bestelling juist toe. In dit veranderende landschap wil je toch altijd kunnen leveren en goederen op tijd ontvangen. Dat vraagt om logistieke innovatie.

Meer informatie

Good Distribution Practice, een must voor Health & Care producten

Logistiek en de health & care sector vinden elkaar in ‘good distribution practice’ (GDP). GDP is een richtlijn voor de juiste distributie van medicijnen en andere zorgproducten. CB Healthcare heeft een GDP-vergunning.

Meer informatie