Home Healthcare Expertise overzicht Apothekers en cliënten ontzorgd

Apothekers en cliënten ontzorgd

Als apotheker wil je cliënten gemakkelijk en snel voorzien van de juiste, vergoede medische hulpmiddelen. Daarom verwijzen wij je graag naar ons platform Hulpmiddelbezorgd.nl. Hulpmiddelbezorgd.nl biedt een breed assortiment, geeft professioneel zorgadvies en neemt intake, levering en financiële afhandeling van je over.

De cliënt staat altijd centraal

Cliënten zijn steeds meer regisseur van hun eigen zorg. Dat vraagt van zorgverleners en zorgverzekeraars flexibiliteit en betrokkenheid om tijdig en tegen eerlijke tarieven de juiste zorg te leveren. Hulpmiddelbezorgd.nl helpt door mensen en zorghulpmiddelen slim en professioneel met elkaar te verbinden, zodat efficiency en eersteklas zorg hand-in-hand gaan.

Bij ons heb je als apotheker zélf de regie over en inzicht in de producten en merken voor jouw patiënt. Patiënten blijven zodoende altijd aan de apotheek verbonden.

Transparantie
Wij zijn geen groothandel en dus niet gebonden aan specifieke producten, productmarges en abonnementskosten. Dat biedt transparantie en onafhankelijkheid. Jouw keuze voor een bepaald product of merk is leidend.

Ondersteuning
Ondersteuning bestaat uit, naar behoefte gebruikmaken van, onze rapportages, adviezen, evaluaties en scholing. Hetzelfde geldt voor onze unieke oplossingen voor apotheken om de zorg aan de patiënt en de samenwerking met thuiszorg en verzorgingshuizen te versterken.

Apothekersregie is onze zorg

Steeds meer zorgverzekeraars en zorgprofessionals sluiten zich bij ons aan. Wij luisteren graag naar hen. Met elkaar kunnen we niet alleen de beste, maar ook de meest klantvriendelijke en efficiënte dienstverlening bieden. Is jouw organisatie onze volgende partner?

Kijk voor meer informatie op Hulpmiddelbezorgd.nl of neem contact met ons op via 088 486 9000 of service@hulpmiddelbezorgd.nl.


Breed assortiment

Levering direct bij cliënt thuis

Advies van verpleegkundigen

Complete administratieve afhandeling

Ontwerp zonder titel 1

Kamilla Wojtynek

Sales- & Accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

SUP: hét bestelplatform voor de (thuis)zorg

Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen

Meer informatie

Fulfilment voor producenten en leveranciers

Flexibel, op tijd, met aandacht voor zorgproducten

Meer informatie