Home Healthcare Expertise overzicht Levering van medische hulpmiddelen thuis

Levering van medische hulpmiddelen thuis

Bent u zorgverlener of gebruiker van zorghulpmiddelen en wilt u direct producten bestellen? Dan verwijzen wij u graag naar Hulpmiddelbezorgd.nl. Hulpmiddelbezorgd.nl biedt een breed assortiment producten (vergoede zorg) en geeft u professioneel zorgadvies van onze verpleegkundigen. Gemakkelijk besteld, snel geleverd, administratief geruisloos afgehandeld.

De cliënt staat altijd centraal

Cliënten zijn steeds meer regisseur van hun eigen zorg. Dat vraagt van zorgverleners en zorgverzekeraars flexibiliteit en betrokkenheid om tijdig en tegen eerlijke tarieven de juiste zorg te leveren. Hulpmiddelbezorgd.nl helpt door mensen en zorghulpmiddelen slim en professioneel met elkaar te verbinden, zodat efficiency en eersteklas zorg hand-in-hand gaan.

Zorghulpmiddelen zonder handelsbelang

Gemakkelijk online bestellen via Hulpmiddelbezorgd.nl, inclusief hoogwaardig zorgadvies van onze verpleegkundigen. Dat bieden wij cliënten en zorgprofessionals. Met uw gewenste product(en) in ons assortiment. Wij zorgen voor goede, betrouwbare levering en financiële afhandeling, maar niet volgens het model van een groothandel. Onze diensten zijn transparant en onafhankelijk, zonder handelsbelang. Zo garanderen we dat cliënten en zorgprofessionals exact ontvangen wat zij hebben besteld..

Administratieve afhandeling met de zorgverzekeraar

Wij regelen de complete administratieve afhandeling met de zorgverzekeraar. Cliënten hebben daar geen omkijken naar.

Breed assortiment

Levering direct bij cliënt thuis

Advies van verpleegkundigen

Complete administratieve afhandeling

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

B2B fulfilment

Distributie vanuit 1 voorraad naar alle kanalen

Meer informatie

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Meer informatie

Bestelplatform voor de zorg

Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen

Meer informatie