Over CB

CB staat voor ruim 145 jaar ervaring in logistieke dienstverlening. Wij bieden oplossingen in de vorm van Logistieke diensten, E-fulfilment, E-book distributie en InformatiedienstenMet ruim 1000 professionals dragen wij iedere dag bij aan het succes van onze klanten.

Innovatief

Onze focus op nieuwe technologieën, vergaande automatisering, marktontwikkeling en innovaties maakt dat CB bekend staat als een van de modernste logistieke dienstverleners van Europa. CB is hiermee dé logistieke schakel voor klanten in de sectoren Media en Healthcare.

Kwaliteit

Kwaliteit zit in onze genen. Dit ziet u terug in ons handelen en in onze service. Deze kwaliteit mogen we onderstrepen met diverse certificaten, waaronder ISO 9001, ISAE 3402 (voor geld-goederenbeweging in de sector Media) en GDP (Good Distribution Practice) en SEMH (Erkenningsregeling medische zorg) voor onze Healthcare processen. Wij werken daarnaast volgens Lean, een bewezen manier van organiseren die klantwaarde centraal stelt. Maar de belangrijkste kwaliteit zit in onze mensen; bevlogen teams die met veel plezier en inzet hun uitdaging vinden bij CB. Dat ondersteunen wij graag met opleiding en ontwikkeling.

IJzersterke partnerships

Samenwerking maakt succesvol. Wij zijn trots op onze partnerships voor nog betere dienstverlening. Zo werken wij voor Print on demand samen met Printforce en Joint Book Services, zodat boeken ook zonder voorraad altijd beschikbaar zijn. Vervoer van goederen gaat efficiënter en duurzamer met een goed netwerk van vervoerders. In dit netwerk zitten onder meer Audax Media Logistics voor een excellente samenwerking in boek- en tijdschriftdistributie en CityHub voor duurzame stadsdistributie. Daarnaast is CB business partner van Thuiswinkel.org, de vereniging voor webwinkels in Nederland. Business partners van Thuiswinkel.org zijn dé preferred suppliers van de thuiswinkelbranche.

Organisatie 

CB is een besloten vennootschap met een directie en een raad van commissarissen. De aandelen van deze vennootschap zijn in handen van de Stichting tot Beheer van de Aandelen van Centraal Boekhuis B.V.

Jaarverslag

Bekijk hier onze jaarverslagen.

Directie en Raad van Commissarissen

De directie van CB bestaat uit Hans Willem Cortenraad (Algemeen Directeur), Jaco Gulmans (P&O), Ronald Janssen (IT), Cees Pronk (Operations), Marinus Ploos van Amstel (Finance), Peter-Paul Spanjaard (Strategie, Governance & Legal), Mathijs Suidman (Media) en Melbert Visscher (Healthcare). 

De Raad van Commissarissen bestaat uit Peter Dirks (voorzitter), Rianne Jans, Kitty Koelemeijer, Peter van Laarhoven en Geert Noorman (vicevoorzitter). 

Geschiedenis

Infographic Cb