Home Healthcare Expertise overzicht Fulfilment voor producenten en leveranciers

Fulfilment voor producenten en leveranciers

Als leverancier of producent van zorgproducten is het doel om onderscheidend te zijn. Streven naar flexibiliteit in levertijden en de mogelijkheid om overal te leveren - en dat voor een goede prijs.

Wij werken voor vele producenten in healthcare en in aanverwante sectoren als voedingssupplementen, medtech, skincare & cosmetica, OTC-producten en medische voeding.

Sinds de opkomst van e-commerce zijn wij actief in e-fulfilment. Bedrijven als Essity, Gladskin en Paula’s Choice vertrouwen de logistiek achter hun webshop aan ons toe. Van voorraadbeheer tot verzending en een online logistiek dashboard; ons team helpt graag met een oplossing op maat. Producten leveren wij met de juiste merkbeleving. Nationaal en internationaal. En altijd realtime inzicht in voorraden, leveringen en retouren.

Dichtbij de internationale afzetmarkt

Vanuit onze centraal gelegen warehouses zijn belangrijke afzetmarkten in Nederland en Europa snel te bereiken. Waar de goederen ook vandaan komen of heen moeten, wij zorgen voor korte, snelle logistieke wegen. Hiervoor zetten we onze eigen hubs in en werken wij samen met uiteenlopende netwerkpartners.

Ook de afhandeling bij de douane pakken wij op. Zo verlopen import en export gegarandeerd volgens de regels en zijn alle benodigde documenten aanwezig. Ook controleren wij of heffingen en belastingen onmiddellijk betaald moeten worden. Op onze locaties bieden wij bonded warehousing aan onder entrepot c- of e-licentie.

Excellente opslag

Opslag, voorraadbeheer en distributie met een persoonlijke aanpak en professionele service? Wij verzorgen het. Ons proces is sterk geautomatiseerd en vanzelfsprekend werken we volgens hoge kwaliteitsnormen en veiligheidseisen (zoals ISO9001, ISAE3402, GDP, SEMH, geconditioneerde opslag). Een garantie voor kwaliteit tegen de juiste prijs.

Realtime inzicht in voorraad en orders

Tot 23 uur bestellen voor levering volgende dag

Volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Leuk team om mee te werken

Ontwerp zonder titel 1

Kamilla Wojtynek

Sales- & Accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

SUP: hét bestelplatform voor de (thuis)zorg

Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen

Meer informatie

Apothekers en cliënten ontzorgd

Zorgproducten veilig en snel geleverd

Meer informatie