Home Healthcare Expertise overzicht Uw producten veilig en op maat bij de cliënt

Uw producten veilig en op maat bij de cliënt

CB Healthcare biedt slimme bestelplatforms voor de zorg. Als producent of leverancier van zorgproducten krijgt u zo rechtstreeks verbinding met zorgverleners en cliënten.

Met onze platforms is uw assortiment zichtbaar en bestelbaar voor 1000-en bestellers. Het geeft u een nieuw afzetkanaal én inzicht in declaratieopbrengsten, gebruikersbehoeften en bestelgedrag. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om direct in contact te komen met bestellende zorgverleners middels een contentplatform, events en communicatiemomenten.

Zorgverleners en cliënten ervaren via onze platforms een excellente klantervaring; van bestelling tot aflevering en financiële afhandeling. Sluit u zich aan bij onze platforms, maak dan ook gebruik van onze logistieke services. Direct na bestelling picken wij de juiste artikelen uit uw voorraad en verzenden deze binnen een dag. Wij bieden ‘one-stop-shop service’: uit een breed assortiment aan producten leveren wij gecombineerd aan vele zorginstellingen en cliënten thuis. Dat levert de hele keten voordelen op.

Verzenden gaat snel, discreet en op de plaats en de tijd die de klant wenst. Bestellen kan tot ’s avonds laat voor levering de volgende dag. Of, als het handig of nodig is, zorgen wij voor ‘same day delivery’ of weekendlevering. Onze processen zijn in hoge mate geautomatiseerd en u heeft altijd realtime inzicht in uw voorraden, leveringen en retouren.

Vanzelfsprekend werken wij volgens hoge kwaliteitsnormen en veiligheidseisen (zoals ISO9001, ISAE3402, SEMH, geconditioneerd transport).

Declaratieservice voor vergoede zorg

Ons team kan voor u en uw klanten het volledige declaratieproces kostenefficiënt verzorgen. Zo ontvangt de zorgverzekeraar direct de juiste informatie; u heeft er geen omkijken naar. In een overzichtelijk dashboard heeft u inzicht in bestellingen, opbrengsten en voorraad.

Wilt u zich ook aansluiten bij een van onze bestelplatforms voor de zorg? En zo toegang krijgen tot 1000-en zorgverleners en hun cliënten? Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden én uw aanvullende wensen, bijvoorbeeld op het gebied van opslag en distributie.

Zichtbaar voor 1000-en bestellers

Leuk team om mee te werken

Direct contact met zorgverleners

Geen omkijken naar uw logistiek

Ontwerp zonder titel 1

Kamilla Wojtynek

Sales- & Accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Apothekers en cliënten ontzorgd

Uw producten veilig en snel geleverd

Meer informatie

Fulfilment voor producenten en leveranciers

Flexibel, op tijd, met aandacht voor uw product

Meer informatie

SUP: hét bestelplatform voor de (thuis)zorg

Overal en altijd direct de juiste, vergoede hulpmiddelen bestellen

Meer informatie