Home Over CB Missie, visie en waarden

Missie, visie en waarden

Bij CB werken we aan de hand van volgende missie, visie en waarden.

Missie

Wij helpen onze klanten door mensen, markten, producten en informatie te verbinden. Betrouwbaar, onafhankelijk en servicegericht.

Visie

Als platformdienstverlener maken wij de ketens waarin wij opereren efficiënter en duurzamer.

Waarden

Samen zetten wij iedere dag weer die prestaties neer waar onze klanten blij van worden. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden klant, samen, verantwoordelijk en betrouwbaar.

We werken vanuit de klant

Wij willen onze klant en zijn ontwikkeling goed kennen en begrijpen, zodat we iedere dag kunnen bijdragen aan hun succes. Wij staan graag in contact met onze klanten en zorgen ervoor dat ieder contact voor onze klant een prettige ervaring is.

We werken samen

Samenwerking maakt ons sterk. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten – de combinatie hiervan maakt ons krachtig. Samen komen we verder en is ons werk leuker. Dat geldt ook voor de samenwerking met klanten, leveranciers en partners.

We nemen verantwoordelijkheid

Klanten en collega’s kunnen op ons rekenen. Wij zijn proactief, helpen anderen, maken dingen af, hebben oog voor verbeterkansen en maken deze ook waar. Verantwoordelijkheid betekent voor ons ook 'kiezen voor groen'; wij vinden het belangrijk onze 'footprint' steeds verder te verkleinen.

We zijn betrouwbaar

Iedere dag weer leveren wij logistieke topprestaties: volgens afspraak, op tijd en compleet. Dat doen we al bijna 150 jaar (en daar zijn we best trots op). We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, dat zit in ons DNA.

Meer over CB