Nieuwsoverzicht

| 16 september 2021

Doet u mee aan ons klantonderzoek?

Vanaf 21 september starten wij met een klanttevredenheidsonderzoek onder boekverkopers en uitgevers. Onze klanten ontvangen een link naar een online vragenlijst. Werkt u bij een uitgeverij of een (online of offline) boekwinkel? Dan kunt u een e-mail verwachten van bureau Integron. We hopen van harte dat u mee doet, zo kunnen wij ontwikkelen en verbeteren waar nodig en u nog beter van dienst zijn.

Lees verder
| 30 augustus 2021

Hans Willem Cortenraad neemt na 18 jaar afscheid van CB

Op 1 januari 2022 stopt Hans Willem Cortenraad na 18 jaar als algemeen directeur van logistiek dienstverlener CB. CB staat aan de vooravond van een nieuwe strategische planperiode; voor Cortenraad (die dit jaar 60 wordt) een goed moment om de bestuurshamer over te dragen. “Wel met pijn in het hart. Na zoveel jaren aan dit prachtige bedrijf leiding te hebben gegeven.”

Lees verder
| 14 juni 2021

Help mee karton besparen en lever de CB-doos weer in

Boekverkopers kennen 'm als geen ander: de bruine CB-doos. Veel van hen geven de lege CB-dozen al mee terug aan de chauffeur. Op dit moment wordt één CB-doos gemiddeld 1,5 keer gebruikt. Zo bespaarden we in 2020 samen zo'n 140.000 kilo karton! Gun de CB-doos een second date.

Lees verder