Nieuwsoverzicht

| 15 april 2021

Korte speech voor Koning Willem-Alexander

Op 6 april was Koning Willem-Alexander bij ons te gast. Onze directeur Hans Willem Cortenraad leidde hem rond en sprak hem kort toe. Over 150 jaar logistiek, de collectiviteitszin in het boekenvak, de zorgen die corona met zich meebrengt en meer. Lees hier de volledige tekst.

Lees verder
| 8 april 2021

Online jubileumevent terugkijken

Met veel plezier kijken wij terug op 6 april toen wij 1000 gasten mochten verwelkomen tijdens ons online jubileumevent met inspirerende gasten uit media, zorg en logistiek. Kon u er niet bij zijn? Bekijk dan hier de aftermovie of het volledige event.

Lees verder
| 7 april 2021

Video: Koning Willem-Alexander bij CB

Op 6 april verwelkomde wij Zijne Majesteit de Koning in CB's distributiecentrum aan de Erasmusweg in Culemborg. Na een rondleiding door een deel van het logistieke proces bezocht de Koning het gloednieuwe, high tech bakkenmagazijn van CB. Bekijk de korte video van het bezoek aan CB.

Lees verder
| 6 april 2021

150-jarig CB ontvangt Predicaat Koninklijk

Ter ere van het 150-jarige bestaan van CB is door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander het Koninklijk predicaat toegekend. De eervolle onderscheiding is een kroon op het werk van CB, als logistiek dienstverlener al 150 jaar actief in het hart van het boekenvak en sinds 2012 ook in de zorgsector.

Lees verder