Nieuwsoverzicht

| 17 oktober 2019

Nieuws van de Buchmesse

Op 16 oktober gaven onze collega’s Susan en Bert-Jan en Hubert van Printforce op de CB-stand op de Buchmesse een update van logistieke, digitale en printontwikkelingen. Hieronder vindt u de highlights.

Lees verder
| 16 oktober 2019

Luisterhuis en CB gaan samen

Vanaf 1 januari 2020 maakt distributieplatform Luisterhuis deel uit van CB. Luisterhuis distribueert audioboeken en CB e-books en fysieke boeken. Door Luisterhuis te integreren kunnen klanten al hun boeken straks via één platform beheren en verspreiden. Dit betekent tijdwinst en gemak voor uitgevers en retailers.

Lees verder
| 10 oktober 2019

CB bouwt nieuw magazijn in Culemborg

Op 1 april 2021 staat er een nieuw magazijn aan de Erasmusweg in Culemborg. Logistiek dienstverlener CB breidt uit met een zogenaamd bakkenmagazijn om zo aan te sluiten bij ontwikkelingen in de markt. Het volledig gemechaniseerde magazijn wordt 30 meter hoog, 30 meter breed en 100 meter lang. De eerste paal gaat dit najaar nog de grond in.

Lees verder
Media | 10 september 2019

Interessant! Boekenvakupdates op de Buchmesse

Op 16 oktober start de Buchmesse in Frankfurt. Ook dit jaar zijn wij er weer bij. U bent van harte welkom op onze stand. Voor verse koffie, om bij te praten en om af te spreken met uw relaties. Net als vorige jaren is onze de stand de plek voor al uw ontmoetingen. Onze partner Printforce vindt u ook op onze stand Hal 5.0 D72. Hello at the Frankfurter Buchmesse!

Lees verder