Nieuwsoverzicht

Media | 10 september 2019

Interessant! Boekenvakupdates op de Buchmesse

Op 16 oktober start de Buchmesse in Frankfurt. Ook dit jaar zijn wij er weer bij. U bent van harte welkom op onze stand. Voor verse koffie, om bij te praten en om af te spreken met uw relaties. Net als vorige jaren is onze de stand de plek voor al uw ontmoetingen. Onze partner Printforce vindt u ook op onze stand Hal 5.0 D72. Hello at the Frankfurter Buchmesse!

Lees verder
| 5 september 2019

Manon Quaedvlieg nieuwe financieel directeur CB

CB heeft Manon Quaedvlieg verwelkomd als nieuwe financieel directeur. Zij is bij CB gestart op 1 augustus 2019. De afgelopen jaren heeft Manon diverse financiële posities vervuld bij onder meer PwC, Ahold, Maxeda, Pon, Blokker Holding en Leen Bakker.

Lees verder
Media | 4 september 2019

Maandag 14 oktober: Boekverkopersmiddag

Wilt u inzicht in marktontwikkelingen? Meer informatie over logistieke trends? Netwerken met collega’s? Verdiepen in CB Online en managementinformatie? In gesprek over ontwikkelingen in het boekenvak? Dan mag u deze boekverkopersmiddag bij CB op maandag 14 oktober niet missen. We nodigen u van harte uit!

Lees verder
| 29 augustus 2019

CB rijdt mee met 1000 Assen

Zaterdag 7 september rijden wij weer mee met Stichting Duizend Assen. 285 vrachtwagens rijden een mooie tocht door de Bommelerwaard en de Betuwe, met mensen met een beperking als passagier.

Lees verder
| 13 augustus 2019

Verplaatsing losplaats CB in Culemborg

Vanwege bouwwerkzaamheden verandert op 19 augustus de plek waar u uw goederen kunt (laten) afleveren bij CB in Culemborg. Op dit moment lost u of uw leverancier in de meeste gevallen bij poort 50 of 51. Vanaf 19 augustus kunnen chauffeurs zich melden bij poort 11. Poort 50 en 51 zijn dan niet meer bereikbaar. Ter plekke is bewegwijzering aanwezig.

Lees verder
| 29 juli 2019

Veilig de weg op!

In 2018/2019 heeft CB een deel van zijn wagenpark vernieuwd. Bij de aanschaf speelde naast duurzaamheid ook veiligheid een zeer belangrijke rol. Technologie maakt inmiddels meer mogelijk dan je denkt. Een kleine impressie van de nieuwste veiligheidsopties.

Lees verder