Nieuws overzicht

Media | 22 maart 2017

Media-aandacht voor boeken en auteurs zorgt voor extra dynamiek bij CB

Iedere dag ‘picken’ we bij CB honderdduizenden boeken voor boekhandels en consumenten. In verschillende oplages (van 1 exemplaar tot honderden tegelijk), bestsellers, nichetitels, in verschillende samenstellingen per doos, met keuze uit meer dan 110.000 titels. Ieder boek moet voor ‘het grijpen’ liggen. Met deze aantallen vraagt dat om slimme kijk op logistiek. Hoe we dat doen? We lichten een tipje van de sluier op.

Lees verder
Media | 15 maart 2017

Is uw browser up-to-date en uw besturingssysteem ook? Doe dat voor 4 april

Werkt u met CB Online? Dan attenderen wij u graag op een aantal IT-zaken die voor u belangrijk kunnen zijn. Het betreft de versie van de internetbrowser die u gebruikt en/of uw besturingssysteem. Van belang is dat deze voor 4 april 2017 voldoende up-to-date zijn, omdat CB maandagavond 3 april zijn IT-systemen vernieuwt.

Lees verder
| 14 maart 2017

CB en Printforce onderzoeken verdergaande integratie print en logistiek van het boek

CB en printbedrijf Printforce onderzoeken de mogelijkheid om hun samenwerking verder te intensiveren. Daarmee willen zij nu en in de toekomst optimaal aansluiten bij de ‘on-demand printbehoefte’ in de markt, ook bij hogere oplages, speciale producties en voor buitenlandse boeken en tijdschriften. De inzet van nieuwe technieken moet bovendien zorgen voor lagere kosten.

Lees verder
Media | 26 februari 2017

CB helpt uitgevers met sturen op distributiekosten

​Om de distributiekosten bij CB inzichtelijker te maken is voor Depot en Integraal uitgevers de Rekentool ontwikkeld. Hiermee kunnen zij zien wat verschillende keuzes voor invloed hebben op de kosten van inslag, opslag, distributie en retourverwerking.

Lees verder
Media | 16 februari 2017

Een nacht bij CB

Ook ’s nachts werken we hard om alle bestellingen te verwerken. Van de laatste bestellingen om 23:00 uur tot de eerste vrachtauto’s die om 04:00 uur vertrekken.

Lees verder