Nieuws overzicht

Healthcare | 19 maart 2018

Inspiratiesessie mobiliteit en logistiek in de zorg

Hoe organiseren we op een slimme én duurzame manier de regionale en stedelijke zorglogistiek? Met wat voor acties kiezen uw medewerkers de fiets? Tijdens de Inspiratiesessie van 12 april krijgt u op deze en meer vragen antwoord. Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog aan!

Lees verder
| 19 maart 2018

Eerste levering Geef een prentenboek cadeau bij CB

​45.630 exemplaren van 'Raad eens hoeveel ik van je hou' zijn afgeleverd bij CB. De eerste van in totaal 7 vrachtwagens vol boeken van de stichting Geef een prentenboek cadeau. Het boek is vanaf 6 april voor 2 euro te koop.

Lees verder
| 14 maart 2018

CB en de nieuwe privacy wetgeving (AVG)

​Op 25 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze nieuwe Europese regelgeving is bedoeld om de privacy van burgers beter te beschermen door hogere eisen te stellen aan de omgang met persoonsdata.

Lees verder
| 13 maart 2018

Nieuwe printstraat in aanbouw: bouwborrel op 17 april

In een van onze magazijnen zijn Printforce en CB hard aan het werk om de meest geavanceerde printstraten van Europa voor u neer te zetten. Om dit te vieren en onze klanten bij te praten over deze ontwikkeling houden wij een bouwborrel op 17 april.

Lees verder
| 26 februari 2018

20 maart: inspiratie-event Print on demand in educatieve sector

​Ieder boek gepersonaliseerd printen? Uw titels altijd beschikbaar? Zonder (grote) voorraden? Ook bij plotselinge pieken? Snel produceren met Print on demand is niet meer weg te denken in het onderwijs. Ook print- en bindtechnieken ontwikkelen zich snel: er is steeds meer mogelijk in steeds kortere tijd.

Lees verder