Nieuws overzicht

| 13 februari 2018

CB Online Uitgeverij verder vernieuwd (Bèta)

U heeft het misschien al gezien als u inlogt in CB Online Uitgeverij: u kunt kiezen voor het vertrouwde CB Online en voor CB Online Bèta. CB Online Bèta is de nieuwe versie van CB Online die wij steeds verder verbeteren en uitbreiden. Gemakkelijker, sneller en met meer functionaliteit. Probeer de Bèta-versie en geef uw feedback!

Lees verder
| 5 februari 2018

Levering tijdens Carnaval

​In verband met carnaval levert CB op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari in Nederland niet onder de grote rivieren.

Lees verder
| 26 januari 2018

48 nieuwe collega’s voor CB

CB blijft groeien. Afgelopen 12 maanden hebben wij 48 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Zij werkten al voor ons via Tempo Team of Randstad en komen nu rechtstreeks bij CB onder contract.

Lees verder
| 24 januari 2018

Studenten inspireren CB met data science

Data science: als organisatie kun je er tegenwoordig bijna niet omheen. Maar wat kan data science voor CB betekenen? Die vraag legden we voor aan 35 studenten van de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in Den Bosch.

Lees verder
| 18 januari 2018

Nieuwe infographics: Kleine schommelingen in Q4 2017

Vandaag publiceert CB de e-bookbarometer en boekenbarometer over het laatste kwartaal van 2017. De cijfers laten een lichte krimp zien van de afzet van het fysieke boek ten opzichte van 2016 en een stijging van de e-bookverkoop ten opzichte van 2017 (5,8%).

Lees verder