Nieuws overzicht

| 13 oktober 2017

Nieuws van de Buchmesse

Tijdens de Frankfurter Buchmesse hebben Susan Breeuwsma en Mathijs Suidman van CB en Hubert de Koning van Printforce verteld over relevante ontwikkelingen in en voor het boekenvak.

Lees verder
| 5 oktober 2017

Boekverkoper, komt u ontbijten op 30 oktober?

Boekverkoper, op 30 oktober ontmoeten wij u graag aan het ontbijt. Naast een goed ontbijt van onze Ria hebben we voor u een leuk, interactief programma met interessante thema’s. Bent u erbij? Schrijf u nu in via communicatie@cb.nl. Van harte welkom!

Lees verder
| 3 oktober 2017

CB breidt samenwerking met City Hub voor groen stadstransport uit naar Randstad

Vanaf vandaag kunnen CB’s klanten in Den Haag beleverd worden door City Hub. City Hub is specialist in stadsdistributie vanuit een magazijn aan de rand van de stad en richt zich vooral op bevoorrading van ondernemers in de binnenstad. City Hub kiest voor duurzame oplossingen met elektrisch vervoer. CB werkt al samen met City Hub in Roermond en straks ook in Amsterdam.

Lees verder
| 27 september 2017

CB en Printforce integreren dienstverlening volledig

Logistiek dienstverlener CB en digitaal printbedrijf Printforce gaan hun processen volledig integreren zodat (on demand) productie en distributie van het boek naadloos op elkaar aansluiten. Samen bieden beide partijen uitgevers en boekverkopers betere service door de keten te verkorten: het boek nog sneller bij de consument. CB bekrachtigt de samenwerking door 50% van de aandelen Printforce te verwerven.

Lees verder