Nieuws overzicht

| 13 mei 2019

Opening printpark Printforce en CB op 23 mei, welkom!

De nieuwe printfabriek van Printforce en CB: keihard aan gewerkt, nu helemaal up and running! State-of-the art technologie gecombineerd met echte aandacht voor het boek. Het geeft de garantie dat wij snel de prachtigste boeken produceren en leveren.

Lees verder
| 29 april 2019

Noordhoff Uitgevers besteedt logistiek uit aan CB

Noordhoff Uitgevers (onderdeel van Infinitas Learning) besteedt de complete opslag en distributie van haar lesmethodes en (studie)boeken uit aan logistiek dienstverlener CB. CB start met de eerste leveringen aan klanten van de educatieve uitgever in mei 2019.

Lees verder
| 23 april 2019

Introductie Thema in het Nederlandse boekenvak

Het Nederlandse boekenvak start met het gebruik van Thema, de nieuwe internationale standaard voor boekenclassificatie. De eerste experimenten laten zien dat titels met Thema-codes beter vindbaar zijn. In CB Online kunnen uitgevers vanaf 23 april Thema-codes toevoegen. Boekverkopers ontvangen de codes in uw ONIX-feed en kunnen deze, met behulp van winkelautomatiseerders, wel of niet verwerken.​

Lees verder
| 18 april 2019

Jaarcijfers CB: gezond rendement en groei

CB kijkt terug op een goed jaar met een winst van ruim 11 miljoen (EBIT) en een omzet van ruim 90 miljoen. In het oog springende ontwikkelingen zijn integratie van print- en logistieke processen met Printforce en de groei van logistieke activiteiten.

Lees verder