Nieuwsoverzicht

Media | 17 juli 2019

Boekenbarometer eerste helft 2019: lichte groei

CB brengt vandaag een nieuwe boekenbarometer uit met daarin de ontwikkelingen in het Nederlandse boekenlandschap in het eerste halfjaar van 2019. De totale fysieke afzet van algemene boeken is gestegen met 1,2%, ook e-bookverkoop (+4,6%), e-bookuitleen (+8,4%) blijft groeien evenals e-bookabonnementen (stijging netto-omzet met ruim 73%).

Lees verder
Media | 24 juni 2019

Welkom bij CB op de Frankfurter Buchmesse!

Op 16 oktober start de Buchmesse in Frankfurt. Ook dit jaar zijn wij er weer bij. U bent van harte welkom op onze stand. Voor verse koffie, om bij te praten en om af te spreken met uw relaties. Net als vorige jaren is onze de stand de plek voor al uw ontmoetingen. Onze partner Printforce vindt u ook op onze stand Hal 5.0 D72. Hello at the Frankfurter Buchmesse!

Lees verder
Healthcare | 12 juni 2019

Nieuwe ambient ruimte voor CB

Om onze health & care klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een nieuwe ambient ruimte ingericht. Hier slaan wij voor onze klanten producten op die vallen onder de GDP richtlijnen (Good Distribution Practice). Zo blijft de kwaliteit van zorgproducten gehandhaafd. Lees er meer over onze nieuwe ambient ruimte in dit nieuwsartikel.

Lees verder
| 13 mei 2019

Opening printpark Printforce en CB op 23 mei, welkom!

De nieuwe printfabriek van Printforce en CB: keihard aan gewerkt, nu helemaal up and running! State-of-the art technologie gecombineerd met echte aandacht voor het boek. Het geeft de garantie dat wij snel de prachtigste boeken produceren en leveren.

Lees verder