Nieuwsoverzicht

| 15 september 2020

CB en FOOX bundelen stromen in retaillogistiek

We hebben leuk nieuws: CB en FOOX gaan intensiever samenwerken. FOOX levert tabak, convenience, non-food en food producten FOOX is dé totaalleverancier van tabak- en gemakswinkel, benzinestations, horeca, verenigingen en de bedrijvenmarkt. Vaak komen zij op adressen waar ook boeken vanuit CB geleverd worden. Door goederenstromen te bundelen zorgen CB en FOOX voor minder kilometers en CO2-uitstoot en hebben retailers minder vrachtwagens aan de deur.

Lees verder
| 10 september 2020

CB Healthcare groeit

De zorgsector is meer in ontwikkeling dan ooit. CB Healthcare biedt logistieke oplossingen die naadloos aansluiten bij deze ontwikkeling. Of het nu gaat om zorghulpmiddelen voor cliënten thuis, medische producten voor zorgprofessionals of verzorgingsproducten die via internet besteld worden: CB ontzorgt een groeiend aantal klanten.

Lees verder
Media | 2 september 2020

Print on demand record Ongetemd leven

Plotselinge media-aandacht zorgde voor heel veel bestellingen. Samen met Uitgeverij Kosmos werden er in een week ruim 13.000 exemplaren via Print on demand gemaakt. Een mooi record.

Lees verder
| 9 juli 2020

Boekenbarometer 1e helft 2020: invloed corona in alle kanalen

Elk halfjaar brengt CB de Boekenbarometer uit, met daarin de stand van zaken rond het fysieke en digitale boek in Nederland. Corona heeft impact gehad op het boekenlandschap. Zo zien we tijdelijke krimp in de afzet via de winkelstraat en een groei in online aankopen, e-bookverkoop en e-bookuitleen. Sommige trends zetten zich ook na versoepeling van de coronamaatregelen voort.

Lees verder
| 8 juli 2020

500.000ste Print on demand boek dit jaar

Deze week werd het 500.000ste boek dit jaar geprint via bestelling bij CB. Het boek maakt onderdeel uit van een printorder van 150 exemplaren van De Exenkring van Paul Jacobs uitgegeven bij VBK Houtekiet.

Lees verder