Nieuwsoverzicht

| 12 november 2019

Eerste paal geslagen voor nieuwe magazijn CB

Op 11 november sloegen wethouder Monica Wichgers van Culemborg en Hans Willem Cortenraad van CB de eerste paal voor het nieuwe magazijn van logistiek dienstverlener CB in Culemborg. CB breidt uit met een zogenaamd bakkenmagazijn om zo aan te sluiten bij ontwikkelingen in de markt. Het volledig gemechaniseerde magazijn wordt 30 meter hoog, 30 meter breed en 100 meter lang.

Lees verder
| 12 november 2019

10 december: inspirerend event voor de educatieve sector

Toekomstbestendig onderwijs? Wat werkt wel en niet in de 21e eeuw? En wat betekent dat voor educatieve sector? Laat u inspireren tijdens het event dat wij speciaal voor de educatieve sector organiseren. Tijdens dit leuke en interactieve seminar kijken we naar het heden, verleden en de toekomst en laten we ons inspireren door een interessante gastspreker. Ook is er gelegenheid om met collega’s uit de educatieve sector (educatieve uitgevers, distributeurs en boekverkopers) te netwerken.

Lees verder
| 30 oktober 2019

Extra leveringen tijdens de feestdagen? Wel zo handig!

Rond Sinterklaas en kerst is een extra levering van CB vaak een welkome aanvulling. Zo vult u uw assortiment snel aan en grijpt uw klant nooit mis. U kunt in december ook kiezen voor levering op koopzondagen of bestellen op zondag voor maandag.

Lees verder
| 29 oktober 2019

Contractverlenging ThiemeMeulenhoff en CB

Onlangs tekenden educatieve uitgever ThiemeMeulenhoff en logistiek dienstverlener CB een contract voor drie jaar. Hiermee verlengen beide partijen hun samenwerking. CB verzorgt voor ThiemeMeulenhoff de totale logistiek, waaronder opslag en de distributie naar boekhandels, scholen, consumenten en schoolboekenleveranciers.

Lees verder