Nieuws overzicht

| 20 november 2017

CB gaat rijden met Safety truck Volvo

​Minder verkeersongelukken en meer bewustwording voor veiliger weggedrag bij vrachtwagenchauffeurs en medeweggebruikers: dat is de reden dat Volvo Trucks Nederland een demovloot van 11 safety trucks heeft ontwikkeld. Logistiek dienstverlener CB gaat gebruikmaken van een van de safety trucks en breidt zo zijn wagenpark tijdelijk uit. Vrijdag leverde Van Dijk Culemborg de safety truck af bij CB in Culemborg.

Lees verder
| 10 november 2017

The Gold Edition van Het Geheim van de Meester even in CB's warehouse

​6 november werd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag het duurste boek van Nederland onthuld: The Gold Edition van Het Geheim van de Meester, naar het gelijknamige televisieprogramma van AVROTROS. Vandaag, 10 november, kwam auteur Mark Zegeling het boek afleveren bij CB. Hij overhandigde het boek aan Hans Willem Cortenraad, algemeen directeur CB.

Lees verder
| 8 november 2017

Analytics voor uitgevers nog waardevoller met nieuwe functies

Vrijdag 10 november krijgt Analytics voor uitgevers weer een update. Met deze release krijgen uitgevers nog sturingsinformatie. Waaronder meer inzicht in marktdata voor benchmarks, inzicht in het effect van prijsacties en kerncijfers overzichtelijk bij elkaar op één dashboard.

Lees verder
| 6 november 2017

Nieuwe versie van CB Online (beta), uitgever test u mee?

​CB werkt aan een nieuw CB Online voor de uitgeverij: overzichtelijker, sneller en gemakkelijker. In deze nieuwe versie zal het onderhouden van fysieke boeken en van e-books weer worden samengevoegd. Op 7 november lanceren we een zogenaamde bèta-versie van de nieuwe CB Online. Hierin kunt u al gewoon aan de slag en u kunt de ervaringen die u met deze bèta-versie opdoet met ons delen. Let op: u werkt met productie-data, dus alles ‘werkt’ echt. Doet u mee?

Lees verder
| 13 oktober 2017

Nieuws van de Buchmesse

Tijdens de Frankfurter Buchmesse hebben Susan Breeuwsma en Mathijs Suidman van CB en Hubert de Koning van Printforce verteld over relevante ontwikkelingen in en voor het boekenvak.

Lees verder