Home Healthcare Cases overzicht Healthcare Logistiek in tijden van pieken

Logistiek in tijden van pieken

Onze klant Paula’s Choice, een internationaal skin care merk, kent wereldwijd verschillende marketingacties. Bijvoorbeeld rond black friday en glamour day; het aantal bestellingen groeit dan enorm. Samen met Paula’s Choice maken wij steeds een goede forecast en wij schalen snel af en bij waar nodig. Zodat Paula haar leverbelofte waarmaakt.

Kent uw distributievraag ook (hoge of onverwachte) pieken? CB Healthcare is niet anders gewend. Of het nu gaat om de distributie van medische hulpmiddelen of de logistiek achter (inter)nationale webshops.

Neem gerust contact met ons op voor een voorstel op maat

Bel of e-mail naar Bart Sanders via b.sanders@cb.nl of 06-51445440 of Jacco van der Kamp via j.van.der.kamp@cb.nl of 06-51184375.

Flexibel

Internationaal

Persoonlijk

Professioneel

Meer cases

Een innovatieve kijk op logistiek

Bestelgedrag verandert, onze logistiek groeit mee

De omvang van bestellingen neemt af en het aantal bestelling juist toe. In dit veranderende landschap wil je toch altijd kunnen leveren en goederen op tijd ontvangen. Dat vraagt om logistieke innovatie.

Meer informatie

Fulfilment en verzending voor Gladskin, wereldwijd

De producten van Gladskin zijn uniek en innovatief en lossen huidproblemen op. Wereldwijd bestellen mensen deze producten op gladskin.com. CB Healthcare houdt de producten op voorraad en zorgt voor de cross border verzending.

Meer informatie

Logistiek van hulpmiddelen in de coronacrisis

Een tekort aan medische beschermingsmiddelen op het moment dat ze het hardste nodig zijn... Het Landelijk Consortium Hulpmiddelen zorgde voor nieuwe voorraden voor zorgverleners in coronatijd.

Meer informatie