Home Healthcare Cases overzicht Healthcare Logistiek in tijden van pieken

Logistiek in tijden van pieken

Onze klant Paula’s Choice, een internationaal skin care merk, kent wereldwijd verschillende marketingacties. Bijvoorbeeld rond black friday en glamour day; het aantal bestellingen groeit dan enorm. Samen met Paula’s Choice maken wij steeds een goede forecast en wij schalen snel af en bij waar nodig. Zodat Paula haar leverbelofte waarmaakt.

Kent uw distributievraag ook (hoge of onverwachte) pieken? CB Healthcare is niet anders gewend. Of het nu gaat om de distributie van medische hulpmiddelen of de logistiek achter (inter)nationale webshops.

Neem gerust contact met ons op voor een voorstel op maat

Bel of e-mail naar Bart Sanders via b.sanders@cb.nl of 06-51445440 of Jacco van der Kamp via j.van.der.kamp@cb.nl of 06-51184375.

Flexibel

Internationaal

Persoonlijk

Professioneel

Meer cases

Een innovatieve kijk op logistiek

Logistiek van uw producten, wij zorgen ervoor

Logistiek van Health & Care producten vraagt vaak net iets anders dan van andere producten. CB Healthcare weet dat als geen ander.

Meer informatie

Good Distribution Practice, een must voor Health & Care producten

Logistiek en de health & care sector vinden elkaar in ‘good distribution practice’ (GDP). GDP is een richtlijn voor de juiste distributie van medicijnen en andere zorgproducten. CB Healthcare heeft een GDP-vergunning.

Meer informatie

Internationaal leveren aan wondzorgprofessionals voor Protex

Als Healthcarespecialist begrijpen we als geen ander het belang van op tijd leveren. Zoals aan de zorgverleners die werken met de producten van Protex Healthcare. Zij willen niet misgrijpen. Ook niet als zij in Azië of Afrika werken.

Meer informatie