Nieuwsoverzicht

| 28 september 2021

Doet u mee aan ons klantonderzoek?

Op dit moment loopt er een klanttevredenheidsonderzoek onder boekverkopers en uitgevers. En ook uw mening waarderen wij zeer. Werkt u bij een uitgeverij of een (online of offline) boekwinkel? Dan heeft u een e-mail ontvangen van bureau Integron met een link naar de vragenlijst. We hopen van harte dat u mee doet aan ons onderzoek, zo kunnen wij ontwikkelen en verbeteren waar nodig en u nog beter van dienst zijn.

Lees verder
| 21 september 2021

Mijnbestseller en Brave New Books maken hun titels beter vindbaar met Thema-codes

Onze klanten Mijnbesteller en Brave New Books hebben afgelopen week ruim 10.000 titels voorzien van Thema-codes. Thema is het nieuwe internationale systeem voor boekclassificatie. “Thema helpt ons, om de titels van onze vele auteurs nog beter zichtbaar te maken in alle webwinkels en boekhandels.” volgens Peter Paul van Bekkum van Mijnbesteller en platformleverancier van Bravenewbooks.

Lees verder
| 30 augustus 2021

Hans Willem Cortenraad neemt na 18 jaar afscheid van CB

Op 1 januari 2022 stopt Hans Willem Cortenraad na 18 jaar als algemeen directeur van logistiek dienstverlener CB. CB staat aan de vooravond van een nieuwe strategische planperiode; voor Cortenraad (die dit jaar 60 wordt) een goed moment om de bestuurshamer over te dragen. “Wel met pijn in het hart. Na zoveel jaren aan dit prachtige bedrijf leiding te hebben gegeven.”

Lees verder
| 14 juni 2021

Help mee karton besparen en lever de CB-doos weer in

Boekverkopers kennen 'm als geen ander: de bruine CB-doos. Veel van hen geven de lege CB-dozen al mee terug aan de chauffeur. Op dit moment wordt één CB-doos gemiddeld 1,5 keer gebruikt. Zo bespaarden we in 2020 samen zo'n 140.000 kilo karton! Gun de CB-doos een second date.

Lees verder