Nieuwsoverzicht

| 15 oktober 2021

Logistieke tips voor de laatste maanden van het jaar

Heeft u een boekwinkel in Nederland? Lees dan hier onze tips voor bestellen tijdens de feestdagenperiode. November en december zijn voor u en voor ons altijd drukke maanden. Wij weten hoe belangrijk de feestdagen voor uw winkel zijn. Natuurlijk zetten ook wij ons extra in. Zo werken er meer mensen bij CB, ook ’s nachts, en zetten wij extra vervoer in. Wij doen er alles aan uw bestellingen op tijd te bezorgen, al kunnen wij dit op heel drukke dagen niet altijd garanderen. U kunt ons een handje helpen.

Lees verder
| 1 oktober 2021

Samenwerking met FOOX verder uitgebreid

FOOX en CB werken al enige tijd samen in het afleveren van boeken. Dat bevalt goed. Door goederenstromen te bundelen besparen we samen kilometers en dus CO2 en fijnstof. Bovendien krijgen boekverkopers minder vrachtwagens aan de deur. Wij breiden onze samenwerking verder uit.

Lees verder
| 29 september 2021

Alle mogelijkheden van Print on demand in een boek

Uw boeken voordelig en snel laten produceren? Met Print on demand van CB is alles mogelijk! Uiteenlopende papiersoorten en printkwaliteiten, kleur, zwartwit, gebonden, gelijmd, gebrocheerd… Met ons nieuwe sample boekje krijgt u een goed beeld van alle verschillende papiersoorten en printkwaliteiten die wij bieden voor de productie van uw boek.

Lees verder
| 28 september 2021

Doet u mee aan ons klantonderzoek?

Op dit moment loopt er een klanttevredenheidsonderzoek onder boekverkopers en uitgevers. En ook uw mening waarderen wij zeer. Werkt u bij een uitgeverij of een (online of offline) boekwinkel? Dan heeft u een e-mail ontvangen van bureau Integron met een link naar de vragenlijst. We hopen van harte dat u mee doet aan ons onderzoek, zo kunnen wij ontwikkelen en verbeteren waar nodig en u nog beter van dienst zijn.

Lees verder
| 21 september 2021

Mijnbestseller en Brave New Books maken hun titels beter vindbaar met Thema-codes

Onze klanten Mijnbesteller en Brave New Books hebben afgelopen week ruim 10.000 titels voorzien van Thema-codes. Thema is het nieuwe internationale systeem voor boekclassificatie. “Thema helpt ons, om de titels van onze vele auteurs nog beter zichtbaar te maken in alle webwinkels en boekhandels.” volgens Peter Paul van Bekkum van Mijnbesteller en platformleverancier van Bravenewbooks.

Lees verder
| 30 augustus 2021

Hans Willem Cortenraad neemt na 18 jaar afscheid van CB

Op 1 januari 2022 stopt Hans Willem Cortenraad na 18 jaar als algemeen directeur van logistiek dienstverlener CB. CB staat aan de vooravond van een nieuwe strategische planperiode; voor Cortenraad (die dit jaar 60 wordt) een goed moment om de bestuurshamer over te dragen. “Wel met pijn in het hart. Na zoveel jaren aan dit prachtige bedrijf leiding te hebben gegeven.”

Lees verder