Nieuws overzicht

| 24 april 2018

Een nieuw CB Online voor uitgevers

​Met veel plezier en trots presenteren wij het nieuwe CB Online Uitgeverij. De afgelopen maanden kon u al proeven van de nieuwe applicatie in bèta-vorm, nu is het dé nieuwe applicatie voor uitgevers!

Lees verder
| 19 april 2018

Jaarcijfers CB: omzetgroei, partnerships, nieuwe klanten

​Logistiek dienstverlener CB kijkt terug op een goed jaar met een winst van ruim 9 miljoen (EBIT) en een omzet van ruim 122 miljoen. In het oog springende ontwikkelingen bij CB zijn de groei in de Healthcare-markt, de verwerving van 50% van de aandelen van Printforce, de verkoop van de aandelen CB Fashion en verdergaande digitalisering waarmee CB flexibeler in kan spelen op marktontwikkelingen en klantvragen.

Lees verder
| 18 april 2018

Integratie CB en Printforce: nieuwbouw in Culemborg in volle gang

​Gisteren proostten CB en Printforce samen met circa 100 klanten op de verbouwing en verhuizing van Printforce naar Culemborg. In de ochtend kwamen nog een aantal state of the art printers letterlijk door het dak. In de middag lichtte Mathijs Suidman van CB de integratie en de plannen toe.

Lees verder
Media | 11 april 2018

Nieuwe infographics: Online verkoop blijft stijgen

​Vandaag publiceren wij de e-bookbarometer en boekenbarometer over het eerste kwartaal van 2018. De cijfers laten een hele lichte krimp zien van de afzet van het fysieke boek (-1,8%) en een stijging van de e-bookverkoop ten opzichte van 2017 (5,4%). Het aandeel online verkopen van het fysieke boek en de omzet van e-bookabonnementen blijft stijgen in 2018.

Lees verder