Nieuwsoverzicht

| 21 oktober 2021

Print on demand in kleur: vanaf nu veel voordeliger

Kleur in uw boeken? Dan gaat u voor de beste kwaliteit. Onze high quality printers bieden u die kwaliteit. Op uiteenlopende papiersoorten: precies wat u wenst. En, door de nieuwste technologieen kunnen wij nog kostenefficienter produceren. Daar profiteert u van: wij verlagen onze prijzen voor Short Print Run in kleur tot wel 27%*.

Lees verder
| 15 oktober 2021

Logistieke tips voor de laatste maanden van het jaar

Heeft u een boekwinkel in Nederland? Lees dan hier onze tips voor bestellen tijdens de feestdagenperiode. November en december zijn voor u en voor ons altijd drukke maanden. Wij weten hoe belangrijk de feestdagen voor uw winkel zijn. Natuurlijk zetten ook wij ons extra in. Zo werken er meer mensen bij CB, ook ’s nachts, en zetten wij extra vervoer in. Wij doen er alles aan uw bestellingen op tijd te bezorgen, al kunnen wij dit op heel drukke dagen niet altijd garanderen. U kunt ons een handje helpen.

Lees verder
| 1 oktober 2021

Samenwerking met FOOX verder uitgebreid

FOOX en CB werken al enige tijd samen in het afleveren van boeken. Dat bevalt goed. Door goederenstromen te bundelen besparen we samen kilometers en dus CO2 en fijnstof. Bovendien krijgen boekverkopers minder vrachtwagens aan de deur. Wij breiden onze samenwerking verder uit.

Lees verder
| 29 september 2021

Alle mogelijkheden van Print on demand in een boek

Uw boeken voordelig en snel laten produceren? Met Print on demand van CB is alles mogelijk! Uiteenlopende papiersoorten en printkwaliteiten, kleur, zwartwit, gebonden, gelijmd, gebrocheerd… Met ons nieuwe sample boekje krijgt u een goed beeld van alle verschillende papiersoorten en printkwaliteiten die wij bieden voor de productie van uw boek.

Lees verder