18 november 2021

Bonusan Voedingssupplementen besteedt complete logistiek uit aan CB Healthcare

Bonusan helpt klanten om het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam te versterken met voeding, leefstijl en supplementen.

Inmiddels bieden zij een breed assortiment van ruim 350 verschillende supplementen. Bonusan groeit hard en dat biedt mogelijkheden, maar ook uitdagingen.

CB Healthcare helpt Bonusan met de logistieke uitdaging. Bonusan is een groeiend bedrijf dat ambities heeft in zowel de B2B-markt als de B2C-markt en wil geen omkijken naar zijn logistiek. CB Healthcare helpt met opslag, voorraadbeheer, verpakking en nationale en internationale verzending de belofte aan Bonusans klanten waar te maken.

Bonusan: 'Door de samenwerking met CB Healthcare hoeven we ons geen zorgen meer te maken over de snelle levering van onze producten. Zij nemen de logistiek en het voorraadbeheer volledig uit handen. Hierdoor kunnen we meer mensen bedienen, met Bonusans producten van hoge kwaliteit en een snelle, zorgvuldige levering door CB Healthcare. Een belangrijk voordeel: op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis!'

Wilt u meer informatie over wat CB Healthcare voor u kan betekenen? Kijk dan op E-fulfilment of B2B fulfilment of neem contact op met Jacco van der Kamp via j.van.der.kamp@cb.nl of +31 6 51 18 43 75.