Logistiek voor het educatieve boek

Snel en efficiënt, op maat voor de student

School- en wetenschappelijke boeken hebben hun eigen logistieke dynamiek. De seizoensinvloeden, de vraag naar bulkleveringen en directe levering aan de boekhandel, de wijze van facturatie en voorraadbeheer, CB kent het als geen ander. Ons educatieve team werkt voor vele educatieve uitgevers en retailers om samen studieboeken snel en efficiënt bij de student te krijgen.

Totale logistieke flow voor de educatieve sector

Van voorraadbeheer, bestelfaciliteit en levering aan (web)winkels tot facturatie en managementinformatie. Wij regelen het graag voor u. Bijzonder gemakkelijk is onze print on demand service. Is uw boek niet meer op voorraad of heeft het een kleine doelgroep? Met print on demand produceren we het boek direct na bestelling, binnen 24 uur. Zo kan het meteen mee met de rest van de bestellingen; in dezelfde doos, op dezelfde factuur. 10.000-en school- en wetenschappelijke boeken hebben via print on demand al hun weg naar de student gevonden.

Ook het versturen van beoordelings- en docentexemplaren verzorgen we voor u. Of het nu om fysieke of om digitale boeken gaat. Vanzelfsprekend hoort hier ook het organiseren van het hergebruik van fysieke exemplaren bij. En wilt u marketingmateriaal of gepersonaliseerde documentatie toevoegen? Wij zorgen ervoor.

Ook voor educatieve e-books

De vraag naar online content groeit ook in het onderwijs. CB verzorgt voor u de distributie van educatieve e-books (inclusief afrekening). Bijvoorbeeld via Bookshelf, ’s werelds meest gebruikte platform voor digitale studieboeken.

Er is meer!

Wij weten als geen ander dat logistiek meer is dan het verplaatsen van goederen en bieden u graag meer. Via ons systeem CB Online kunt gemakkelijk uw orders en titels beheren. Ons informatiedashboard Analytics voorziet u van alle informatie over afzet, distributiekanalen, voorraad, omzet, retouren en nog veel meer. Zodat u direct kunt sturen op uw resultaten. Vele educatieve uitgevers en retailers maken hier dagelijks gebruik van.

Ingericht op seizoenspieken

Ook print on demand en e-books

Dedicated educatief team

Logistiek van beoordelings- en docentexemplaren

Danielle Koetsier

Danielle Koetsier

Sales- & accountmanager Media
Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op de logistiek

Informatiediensten

In de digitale wereld zit u achter de knoppen

Meer informatie

Print on demand

Zonder voorraad uw boeken altijd leverbaar

Meer informatie

Financiële diensten

Heldere, complete afhandeling van uw financiële stromen

Meer informatie