Analytics

Interactieve dashboards die blijven inspireren

Sturen op markt- en managementinformatie hoort inmiddels bij elke gezonde bedrijfsvoering. Analytics van CB bundelt alle informatie online op één plek. U heeft direct zicht omzetontwikkeling, succesvolle distributiekanalen, voorraden, bestsellers, achterblijver en veel meer. Via heldere graphics en met net zo veel detailniveau als u wenst. 

Analytics is er in een versie voor uitgevers en in een versie voor boekverkopers. U vraagt gemakkelijk heldere overzichten op en kunt snel analyses uitvoeren op trends en (markt)ontwikkelingen. Met Analytics stuurt u meer dan ooit op de meest actuele informatie rondom titels, klanten, omzet, afzet, inkoop, kortingen, retouren en meer.

Werkte u eerder met verslaglegging, managementinformatie en marktgegevens van CB? Ervaar Analytics: rijker, sneller, interactiever.

Een blik op de markt met infographics

CB gebruikt Analytics zelf ook en baseert daar bijvoorbeeld haar barometers op: de e-bookbarometer met daarin de ontwikkeling van e-books in het Nederlands taalgebied en de boekenbarometer met daarin de ontwikkeling van het fysieke boek in Nederland.

Analytics aanvragen

Alle informatie op één plek

Supersnelle analyses

Benchmarken met de markt

Heldere visuals en cijfers

Susan Breeuwsma

Susan Breeuwsma

Commercieel manager
Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op de logistiek

Retail logistiek

Betrouwbare levering in de winkelstraat

Meer informatie

Logistiek voor het educatieve boek

Snel en efficiënt, op maat voor de student

Meer informatie

E-book distributie

Via één platform alle e-booklezers bereiken

Meer informatie