Home Media Expertise overzicht media Retail logistiek

Retail logistiek

Betrouwbare levering in de winkelstraat

Meer dan 100.000 Nederlandstalige en buitenlandse titels van meer dan 1000 uitgevers op voorraad. Binnen 24 uur of 48 uur bij u geleverd, net wat u wilt. U bestelt gemakkelijk via CB Online, tot 23:00 uur voor levering de volgende dag.

Eén levering, één factuur, één bestelsysteem; het bundelen van goederenstromen is onze kracht. Met slimme logistiek leveren wij zo’n 60 miljoen boeken per jaar. CB en zijn vervoerspartners komen dagelijks in de winkelstraat. Gezamenlijk hebben we een fijnmazig netwerk in Nederland en Belgie; een garantie voor snelle en betrouwbare levering. Met onze track & trace informatie kunt u online zien wanneer de chauffeur bij u is. En heeft u retouren of een levering voor een collega-retailer? Deze kunt u gewoon met hem meegeven. Bovendien verzorgen we voor u de complete financiële afhandeling tussen u en de uitgever. Daar heeft u geen omkijken naar.

Bezorgen bij uw klanten thuis

Klanten die bij u een boek bestellen, kunnen het de volgende dag bij u ophalen. Of u laat het via onze thuisbezorgservice direct bij de klant afleveren, op ieder gewenst adres. Voor u 1 vinkje in ons bestelsysteem, voor uw klant een prettige service. Verkoopt u boeken en e-books online? Ook dan verzorgen wij de levering graag. Lees hier meer over onze e-fulfilment.

Boeken als aanvulling op uw assortiment

CB levert boeken aan alle retailers, van retailketen tot zelfstandige boekwinkel. En heeft u bijvoorbeeld een speelgoedwinkel, kookwinkel, museumwinkel en wilt u boeken als aanvulling op uw assortiment? Dan is onze service +boeken iets voor u!

Informatie Diensten Cb Online

Online inzicht

Alle Nederlandse en een keur van buitenlandse titels kunt u bestellen via CB Online. U regelt hier met gemak uw bestellingen en retouren en vindt facturatie, bestelhistorie en andere handige overzichten terug.

Voor 23 uur besteld, volgende dag in de winkel

Online zicht op uw bestellingen

Eindeloos assortiment

Uitstekende service

Jan Lenders feb23a

Jan Lenders

Accountmanager

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Value added logistics

Net dat beetje extra voor uw boeken

Meer informatie

E-book distributie

Via één platform alle e-booklezers bereiken

Meer informatie