Home Media Expertise overzicht media E-fulfilment

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Boeken of e-books in uw webshop? Met e-fulfilment van CB wordt het eenvoudig. U heeft toegang tot een compleet assortiment van Nederlandstalige en buitenlandse boeken. Door slimme IT en de juiste artikelinformatie gemakkelijk vindbaar in uw online winkel. Uw klant bestelt en wij zorgen voor levering de volgende dag. Met de factuur in de doos of als cadeau mooi ingepakt, met een kaartje of met een folder erbij.

Altijd en overal

Wij leveren waar uw klant dat wil; bij hem thuis, op een afhaalpunt of in de boekwinkel. Op het moment dat het uw klant uitkomt. Uw klanten kunnen altijd tot 23:00 uur bestellen voor levering de volgende dag. Avondbezorging of uitgesteld leveren kunnen natuurlijk ook. En heeft uw online klant andere (logistieke) wensen? Wij bespreken graag de e-fulfilment mogelijkheden met u.

Handmagazijn

Oneindig aanbod

Meer dan 100.000 Nederlandstalige titels en een veelvoud van buitenlandse titels; het aanbod is eindeloos en snel beschikbaar. U doet bovendien altijd de juiste leverbelofte aan uw klant, want via onze digitale berichten heeft u up-to-date voorraadinformatie.

Wist u overigens dat steeds meer uitgevers hun titels ook beschikbaar maken voor print on demand? Zo is een titel ‘never out of stock’ want via print on demand kunnen wij een boek ook gewoon leveren binnen 24 uur.

Meer dan logistiek

En CB doet meer; we verzorgen voor u de complete financiële afhandeling tussen u en de uitgever. Doordat CB voor uitgevers de voorraad beheert, heeft u geen inkoop- en voorraadrisico. Bovendien voorzien we u online van up-to-date informatie over uw bestellingen, bestelhistorie, facturatie en meer.

Tot 23:00 uur bestellen

Eindeloos assortiment

Inclusief financiële afhandeling

Geen inkoop- en voorraadrisico

Anne Rasmussen

Anne Rasmussen

Sales- en accountmanager
Neem voor meer informatie contact met mij op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op de logistiek

Financiële diensten

Heldere, complete afhandeling van uw financiële stromen

Meer informatie

Value added logistics

Net dat beetje extra voor uw boeken

Meer informatie

Complete logistiek voor het educatieve boek

Snel en efficiënt, op maat voor de student

Meer informatie