14 januari 2019

Workshops Metadata

Lezers van nu ontdekken en kopen boeken steeds vaker via internet. Het verkoopsucces van boeken (fysieke boeken, e-books of audioboeken), hangt in toenemende mate af van hoe goed lezers de juiste titels kunnen vinden. Goede titelinformatie, de metadata van het boek, is dus heel belangrijk.

Traditionele verkooptechnieken worden zelfs vervangen door de kracht van metadata en uitgevers zetten titelinformatie meer en meer in als hun ‘online verkoopteam’. Voor uitgevers is kennis van metadata onmisbaar. Hoe worden metadata gemaakt, beheerd en verspreid? Hoe gebruiken winkels, bibliotheken en lezers metadata? Scherp nu uw kennis aan tijdens een van de workshops van EDItEUR, de internationale standaardenorganisatie.

De workshops worden gegeven door Graham Bell. Graham is directeur van EDItEUR, de standaarden-organisatie die onder andere verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van ONIX en THEMA. Graham is een ervaren trainer en spreker, die deze cursus wereldwijd geeft. Hij werkte eerder voor HarperCollins Publishers in het Verenigd Koninkrijk, waar hij Head of Publishing Systems was.

Schrijf u nu in voor een van de volgende workshops:

Metadata voor beginners

8 februari 2019
13:00-17:00 bij CB in Culemborg
€200,- per deelnemer
Lees meer over Metadata voor beginners
INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Inleiding op THEMA

21 februari 2019
13:00-17:00 bij CB in Culemborg
€200,- per deelnemer
Lees meer over de workshop Indeling op THEMA.
INSCHRIJVING IS GESLOTEN

ONIX, de basis

22 februari 2019
09:00-17:00 bij CB in Culemborg
€400,- per deelnemer
Lees meer over de workshop ONIX, de basis.
INSCHRIJVING IS GESLOTEN

De voertaal van de workshops is Engels. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers het maximale uit de workshop halen, is het aantal deelnemers beperkt tot een maximum van 16 personen. U ontvangt de factuur via CB.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Susan Breeuwsma via s.breeuwsma@cb.nl.