24 oktober 2016

Workshop CB op Lean in de Zorg congres

Onder de noemer ‘De hype voorbij op naar duurzaam verbeteren’, organiseert Lean in de Zorg (Lidz) op 31 oktober haar jaarcongres. Dave Anakotta van CB verzorgt een van de workshops.

Lean is een bedrijfsfilosofie en een manier van werken die gericht is op het creëren van waarde voor de klant (cliënt/ patiënt) en het continu verbeteren van de zorg door het verwijderen van verspilling.

Dave staat vanuit zijn logistieke en lean expertise stil bij vragen als: Inside-out of outside-in, wat is de beste benadering voor succesvolle en duurzame verandering? Zijn veranderende (markt)omstandigheden leidend in verandering of zijn het toch primair de mensen in de organisatie?

Hij neemt de deelnemers mee in de leercurve van een 145 jaar oude logistieke dienstverlener die zich opnieuw uitvindt, herpositioneert, groeit in healthcare en de rol van leiderschap, lean èn mensen aanwendt! Meer informatie op de website van Lean in de Zorg.

Het congres is volgeboekt. Wilt u weten wat ‘Lean’ kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.