15 november 2016

Nieuw: ShortPrintRun24

Binnen 24 uur tot 1.000 paperbacks geprint, op voorraad bij CB en leverbaar voor alle boekverkopers? En tegen zeer aantrekkelijke tarieven? Full colour of zwart wit? Vanaf nu is binnen de POD dienstverlening van CB de nieuwe dienst ShortPrintRun24 beschikbaar.

ShortPrintRun24 is voor uitgevers interessant om zeer snel stockbreuk op te vangen op het moment van plotseling aantrekkende vraag, bijvoorbeeld bij een bestseller of uitgebreide media-aandacht. Waar single copy POD direct overneemt zodra de voorraad op is, is dit een nieuwe mogelijkheid voor de uitgever om snel te handelen en gegarandeerd leverbaar te blijven voordat een grotere (offset)oplage kan worden geleverd. En dat tot wel 40% goedkoper dan single copy POD.

Voor 20:00 uur besteld? Voor 20:00 uur de volgende werkdag beschikbaar voor levering naar de markt!

Voor alle titels beschikbaar?

Voor veruit de meeste soorten POD-titels kunnen wij deze uniek snelle service ondersteunen, ongeacht of het binnenwerk kleur of alleen zwart/wit bevat. Er zijn alleen een paar voorwaarden:

  • Titels moeten reeds succesvol aangemeld en printgereed zijn voor POD bij CB;
  • Bindwijze paperback (garenloos gebrocheerd)
  • Omslag 240 grams sulfaatkarton
  • Het binnenwerk is 80 of 90 grams Roman 1,95, of 80 of 90 grams HVO
  • Minimale oplage 100 ex, maximaal 1.000 ex

Hoe werkt het?

Dien de metadata en PDF-bestanden in bij CB. Stuur om een oplage te bestellen voor 20:00 uur een mail aan spr24@jointbookservices.nl. met ISBN en titel, aantal exemplaren dat bestelt wordt en de contactgegevens waaronder u bereikbaar bent. Wij zorgen er daarna voor dat de bestelde oplage de volgende werkdag voor 20:00 in de voorraad van CB beschikbaar is.

Wilt u meer informatie over ShortPrintRun24? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij CB.