19 juni 2018

QRS Groep kiest voor logistiek van CB

De QRS Groep, waar QRS Healthcare en Disporta onder vallen, besteden per 1 juli 2018 alle logistieke activiteiten uit aan CB. Van het ontvangen van goederen (inbound logistiek) en opslag tot pick & pack en de levering aan klanten (outbound) – zowel naar bedrijven als consumenten.

QRS is een groothandel in medische hulpmiddelen, met een zeer divers assortiment van onder andere medische gebruiks- en verbruiksartikelen, hygiëneproducten en medische apparatuur. Disporta levert een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness- en trainingsproducten en praktijkinrichting.

Mark van de Camp, Algemeen Directeur van QRS: “Binnen de QRS Groep hanteren wij de missie ‘de Zorg Beter Faciliteren’. Om dit te realiseren is het van belang dat wij ons concentreren op onze corebusiness; de verkoop en het advies over een breed assortiment van medische hulpmiddelen. Vandaar dat we hebben besloten het logistieke proces uit te besteden. Na een zorgvuldig selectietraject hebben wij gekozen voor CB. Wij zien uit naar onze samenwerking en hebben er veel vertrouwen in dat wij samen met CB een hoge klanttevredenheid realiseren!”

Melbert Visscher, CB: “Wij zijn er trots op dat QRS en Disporta voor CB hebben gekozen als Healthcare logistiek partner. De hoge klanttevredenheid die de drie partijen alle nastreven, zorgt voor een goede match. Ook wij kijken uit naar de samenwerking.”

Over QRS

QRS is een groothandel in onder meer medische gebruiks- en verbruiksmiddelen, producten op het gebied van hygiëne en infectiepreventie, medische apparatuur en inrichting. De initiatiefnemers en de medewerkers van QRS hebben een medische achtergrond of zijn al jarenlang actief in de medische branche. QRS werkt voor ziekenhuizen, privéklinieken, ambulancediensten en overige zorginstellingen.

Over Disporta

Disporta biedt een compleet assortiment braces, verbruiksmaterialen, fitness - en trainingsproducten en praktijkinrichting inclusief advies aan organisaties en patiënten. Klanten zijn veelal (para)medische praktijken, klinieken, ziekenhuizen, (onderwijs)instellingen, fitnessorganisaties, sportverenigingen en apotheken.