7 februari 2023

Maak kennis met ons team voor de educatieve sector

De logistiek van school- en studieboeken kent zijn eigen dynamiek en aanpak. Ons dedicated educatieve team zorgt iedere dag weer voor de beste verbinding tussen uitgever, distributeurs, boekverkopers, scholen en studenten. Misschien heeft u een van hen vandaag aan de telefoon.

Van links naar rechts: Marco Mioch (logistiek manager), Leonie de Groot (stock and quality engineer), Jaap van der Hoofd (Customer Service), Olga van Baal (Customer Service), Patricia Gort (Customer Service), Symona Ganzeman (Customer Service), Arco Swanink (Customer Service), Madelon van den Hatert (Customer Service), Soufiane Chaït (shift leader), Jochum Winkelman (commercie).

Deze CB'ers kennen de markt van het educatieve boek als geen ander en verbinden klanten en producten. Madelon (Customer Service): "Ik hou mij voornamelijk bezig met het plannen en organiseren van de VSO orders. Het is hartstikke leuk en uitdagend om contact met afnemer én uitgever te hebben."

Naast deze toppers werken er bij CB dag en nacht vele collega's in ons Logistiek Centrum voor School- en Studieboeken, in onze Print on demand factory, als chauffeur, als logistiek analist of IT'er voor de educatieve sector. Samen met onze klanten zorgen we voor een geolied logistiek proces.

Meer weten? Neem contact met ons op via +31 345 47 58 84 of educatief@cb.nl. Of kijk op Complete logistiek voor het educatieve boek.