23 januari 2020

Eerste levering voor Geef een boek cadeau aangekomen bij CB

De eerste exemplaren van het jeugdboek Koning van Katoren voor de actie Geef een boek cadeau zijn aangekomen bij CB. Het boek van Jan Terlouw is vanaf 7 februari voor 2 euro te koop in vrijwel alle boekhandels in Nederland. In België doet een select aantal boekhandels mee.

In totaal worden er 190 pallets afgeleverd bij CB. Dat zijn 200.000 exemplaren van Koning van Katoren. Dit is het vijfde jeugdboek voor de actie Geef een boek cadeau. In 2016 begon de actie met Oorlogswinter. Hierna volgde Achtste-groepers huilen niet, Ronja de rovers dochter en afgelopen jaar Kruistocht in spijkerbroek. Naast de jeugdboeken wordt ook jaarlijks Geef een prentenboek cadeau georganiseerd. Welk prentenboek het dit jaar wordt, is nog niet bekend.

Geef een boek cadeau

Het initiatief ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Daarom wordt ieder jaar in februari een klassiek jeugdboek en in april een prachtig prentenboek ter beschikking gesteld voor maar 2 euro!

Kijk voor meer informatie op http://geefeenboekcadeau.nl/