7 april 2017

Emerce100: Toppositie voor CB in fulfilment warehousing

Trots zijn wij op de 5 sterren die wij krijgen in de Emerce top 100! Emerce is het platform voor professionals in e-business en doet voor de twaalfde keer onderzoek naar de waardering van bedrijven in deze sector. ‘CB wordt gewaardeerd vanwege kennis/knowhow en flexibiliteit.’

In de categorie fulfilment warehousing is het aantal 5-sterrenscoorders gehalveerd. CB continueert, samen met KantoenNatie zijn positie.

Twaalfde editie Emerce 100

De Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin publiceert Emerce hoe we beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, heeft Emerce ook dit jaar het imago-onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction) verrijkt met andere relevante marktdata.

Bekijk de Emerce 100 hier.

De Emerce 100 beperkt zich al lang niet meer tot slechts 100 bedrijven. Dit jaar staat de teller op maar liefst 478, opnieuw een forse stijging ten opzichte van vorig jaar. Een van de oorzaken is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse. Hierdoor zijn sommige categorieën aangepast. Evenals voorgaande edities bestaat het onderzoek uit een viertal gebieden: Bureaus, E-business services, Media & Advertising en Software.