3 november 2022

CO2-neutraal leveren in Oldenzaal en Hengelo

Vanaf 7 november 2022 levert CB in samenwerking met MSG CO2-neutraal aan klanten in Oldenzaal en Hengelo (Ov).

Hiermee breiden wij het aantal steden uit waar wij CO2-neutraal leveren. Dit doen wij samen met partners als MSG, CityHub, Groene Rijders, Addink Transport en LessGo.

Sinds oktober levert MSG al aan onze klanten in Enschede, zonder CO2-uitstoot. Nu breiden we de samenwerking verder uit naar Oldenzaal en Hengelo. De samenwerking met MSG past in ons beleid de CO2- en fijnstofuitstoot steeds verder terug te brengen. Daarvoor zetten we onder andere in op eigen elektrisch vervoer, duurzame diesel, LNG-trucks en vooral de samenwerking met partners voor de bundeling van goederenstromen en daarmee het verminderen van kilometers.

Over MSG

MSG biedt uiteenlopende logistieke diensten en heeft onder meer (bak)fietskoeriers en elektrische bussen in huis. 73% van de meer dan 500 mensen die werkzaam zijn bij MSG heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Stuk voor stuk mensen met hart voor hun vak als bezorger, sorteerder of koerier. MSG draagt daarmee bij aan een inclusieve en duurzame wereld.

Wij zien erg uit naar de samenwerking met MSG. Meer informatie over onze duurzame initiatieven vindt u op Samen duurzaam. Heeft u vragen over uw leveringen? Neem dan contact op met ons Customer Service team.