Home Media Expertise overzicht media Warehousing

Warehousing

Je voorraad in de beste handen

100.000 verschillende boektitels direct beschikbaar voor boekverkopers en lezers. Dat kan alleen met excellent voorraadbeheer. Ons logistieke team zorgt voor een slimme inrichting van onze warehouses waardoor iedere titel voor het grijpen ligt. Dus ook die bestseller waarvan er net al 1.000 de deur uitgingen of niche titels die een paar keer per jaar worden gevraagd.

Natuurlijk beheren wij je voorraad onder de juiste klimaatcondities en verzekering. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we je goederen snel op voorraad nemen zodat ze direct beschikbaar zijn voor de verkoop. Wij werken daarbij nauw samen met drukkerijen, zodat het allemaal nog sneller gaat; bijvoorbeeld door ’s nachts je nieuwe druk te ontvangen en op te slaan.

Uniek aan ons warehouse is de combinatie van state-of-the-art automatisering met logistieke kennis. Een garantie voor een vlotte en juiste verwerking van je goederen. Ook op topdagen wanneer er 600.000 verschillende boeken naar 1.000-en verschillende adressen moeten, in bulk, in een gecombineerde levering of juist als enkel exemplaar in cadeauverpakking. Een eigen magazijn, logistiek, distributie en vervoer heb je niet nodig.

Vanzelfsprekend richten wij onze processen efficiënt in; bijvoorbeeld met aparte bulk- en fijndistributie. Dat levert niet alleen snelheid op, maar ook lagere (uitslag)kosten voor onze klanten.

Online overzichtelijk

Vanzelfsprekend zetten wij IT in om snel en gemakkelijk met je te schakelen. Zo kun je gebruik maken van CB Online om je titels te beheren: van ISBN-aanvraag en artikelinformatie tot afspraken met retailers en retourinformatie. Ook faciliteren wij communicatie via ONIX. En natuurlijk geven wij je online inzicht in alle informatie over je titels, afzet, distributiekanalen, voorraad en trends. Dit doen wij met Analytics; interactieve dashboards zodat je direct kunt sturen.


Juiste klimaatcondities

Snelle inslag

Super efficiënt

Logistiek compleet ontzorgd

Eric Haaksman

Eric Haaksman

Sales- en accountmanager
Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

E-book distributie

Via één platform alle e-booklezers bereiken

Meer informatie

Complete logistiek voor het educatieve boek

Snel en efficiënt, op maat voor de student

Meer informatie

Value added logistics

Net dat beetje extra voor je boeken

Meer informatie