Home Media Expertise overzicht media Warehousing

Warehousing

Uw voorraad in de beste handen

100.000 verschillende boektitels direct beschikbaar voor boekverkopers en lezers. Dat kan alleen met excellent voorraadbeheer. Ons logistieke team zorgt voor een slimme inrichting van onze warehouses waardoor iedere titel voor het grijpen ligt. Dus ook die bestseller waarvan er net al 1000 de deur uitgingen of niche titels die een paar keer per jaar worden gevraagd.

Natuurlijk beheren we uw voorraad onder de juiste klimaatcondities en verzekering. Daarnaast zorgen we ervoor dat we uw goederen snel op voorraad nemen zodat ze direct beschikbaar zijn voor de verkoop. We werken daarbij nauw samen met drukkerijen, zodat het allemaal nog sneller gaat; bijvoorbeeld door ’s nachts uw nieuwe druk te ontvangen en op te slaan.

Uniek aan ons warehouse is de combinatie van state-of-the-art automatisering met logistieke kennis. Een garantie voor een vlotte en juiste verwerking van uw goederen. Ook op topdagen wanneer er 600.000 verschillende boeken naar 1000-en verschillende adressen moeten, in bulk, in een gecombineerde levering of juist als enkel exemplaar in cadeauverpakking. Een eigen magazijn, logistiek, distributie en vervoer heeft u niet nodig.

Vanzelfsprekend richten we onze processen efficiënt in; bijvoorbeeld met aparte bulk- en fijndistributie. Dat levert niet alleen snelheid op, maar ook lagere (uitslag)kosten voor onze klanten.

Online overzichtelijk

Vanzelfsprekend zetten wij IT in om snel en gemakkelijk met u te schakelen. Zo kunt u gebruik maken van CB Online om uw titels te beheren: van ISBN-aanvraag en artikelinformatie tot afspraken met retailers en retourinformatie. Ook faciliteren we communicatie via ONIX. En natuurlijk geven we u online inzicht in alle informatie over uw titels, afzet, distributiekanalen, voorraad en trends. Dit doen we met Analytics; interactieve dashboards zodat u direct kunt sturen.


Juiste klimaatcondities

Snelle inslag

Super efficiënt

Logistiek compleet ontzorgd

Eric Haaksman

Eric Haaksman

Sales- en accountmanager
Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Print on demand

Zonder voorraad uw boeken altijd leverbaar

Meer informatie

Distributie van buitenlandse boeken

Eenvoudig bestellen en ontvangen van buitenlandse titels

Meer informatie

Value added logistics

Net dat beetje extra voor uw boeken

Meer informatie