Home Media Expertise overzicht media Informatiediensten

Informatiediensten

In de digitale wereld zit je zelf achter de knoppen

Met de ontwikkelingen in technologie nemen ook de mogelijkheden van onze digitale informatiediensten toe. Innovatie op dit gebied staat bij CB hoog in het vaandel en wij ontwikkelen dagelijks in kennis en kunde op het gebied van onze webinterface CB Online, metadata en datadistributie.

CB Online

Onze webinterface CB Online biedt uitgevers een uitgebreid controlepaneel om artikelinformatie, producten en afspraken te beheren. Boekverkopers gebruiken CB Online om elk gewenste titel te vinden en te bestellen, met direct inzicht in bestelhistorie, facturatie en retouren.

Metadata en datadistributie

Als uitgever wil je dat je titels goed gevonden worden. Zeker in een digitale wereld is dat belangrijk. Alle informatie over een titel, de zogenaamde metadata, zorgt voor die goede vindbaarheid. Uitgevers kunnen bij ons alle artikelinformatie aanleveren en opslaan. Team ISBN zorgt voor validatie van deze gegevens en wij zorgen ervoor dat de informatie in het juiste formaat beschikbaar is voor jouw retailpartners. Zij kunnen op hun beurt via eenvoudige berichtgeving of zogenaamde webservices, gemakkelijk bij de voor hen relevante informatie en deze inzetten voor hun klanten.

CB innoveert in meta-data en datadistributie. Zo hebben wij de Nederlandstalige Standaard Tekst Code (NSTC) ontwikkeld die de verschillende verschijningsvormen van een titel bundelt. Doordat wij elke titel een NSTC meegeven, kan een retailer direct zien welke verschijningsvormen er zijn. Van e-book tot audioboek of gedrukt. Uitgevers kunnen volgen wat de invloed is van verschillende uitgaves van dezelfde titel.

Volledige regie met een online interface

Helder en toegankelijk

Alle informatie digitaal beschikbaar

Titels zijn goed vindbaar

Philippe Robbers

Philippe Robbers

Segmentmanager
Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Financial services

Clear, complete handling of your financial processes

Meer informatie

Webshops

Smooth logistics behind your webshop

Meer informatie

Value added logistics

Net dat beetje extra voor je boeken

Meer informatie