Een klein aantal boeken in uw winkel?

Boeken kunnen ook voor u een aantrekkelijke uitbreiding zijn van uw winkelassortiment. +boeken van CB is de ideale manier om uw assortiment aan te vullen met leuke boeken. Of het nu gaat om 21 of 221 titels.

Direct aanmelden Bel mij terug

+boeken is speciaal voor retailers die een beperkt aantal boeken willen verkopen. Ook als u al boeken in uw assortiment heeft, is het gemak van +boeken interessant voor u. In een paar muisklikken breidt u uw aanbod uit met populaire boektitels die passen bij uw winkel.

Hoe werkt +boeken?

Met +boeken kunt eenvoudig en snel bestellen uit 80.000 Nederlandse en 2 miljoen buitenlandse boeken. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen bij u afgeleverd. Facturering vindt plaats tegen vaste prijzen en marges, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Voor de informatie, bestelling, levering en facturering van uw boeken heeft u één aanspreekpunt.

Tarieven

U betaalt maandelijks een vast bedrag voor distributie, vervoer en het online bestelsysteem. De eerste maand hoeft u dit vaste bedrag niet te betalen. Daarnaast betaalt u per besteldag en per boek.

€ 19,95  

Abonnementskosten per maand

€ 7,50  

Per besteldag* (in België € 9,95)

€ 1,25  

Per boek

* U kunt voor dit bedrag meerdere malen per dag bestellen (tot 20:15 u).

Bekijkt u ook ons Kortingenoverzicht.

de voordelen van +boeken

  • U kiest de boeken die passen bij uw assortiment, ook in (heel) kleine aantallen.
  • U bestelt wanneer het u uitkomt, twee werkdagen later heeft u de bestelling in huis.
  • U krijgt aantrekkelijke kortingen op boeken.
  • U vindt bij CB het breedst denkbare aanbod.

Als u meer dan 1000 boeken per jaar verkoopt is uitgebreidere dienstverlening van CB waarschijnlijk interessanter. Wij adviseren u graag. Neemt u contact met ons op via plusboeken@cb.nl of 0345 47 58 88.