“CB biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling”
Maarten - Business Controller
Home Werken bij CB Medewerkers overzicht Maarten

In 2017 begon Maarten als financial controller op de finance afdeling. Door een flinke dosis initiatief en een haarscherp gevoel voor de organisatie groeide hij na twee jaar door naar de functie van business controller. “Als je aangeeft waar je naartoe wil groeien, is er veel mogelijk.”

Van financiële rapportages naar strategisch advies

Als financial controller zorgde Maarten voor de maand-, kwartaal-, en jaarrapportages en de budgettering van CB. “Deze uitvoerende functie was toentertijd nieuw, waardoor ik zelf invulling kon geven aan deze rol. Dat was ontzettend leuk en leerzaam om te doen.”

Maarten maakte zich de functie snel eigen en zette kort erna al de volgende stap. “Na twee jaar groeide ik intern door naar de functie van business controller, specifiek voor IT. Een adviserende rol binnen CB, waarbij je op strategisch niveau meedenkt over de toekomst en de optimalisatie van de IT-structuur. ”

Ruimte en aandacht voor groei

Deze stap kon hij ook maken door de aandacht bij CB voor persoonlijke ontwikkeling. “Toen ik hier begon, volgde ik nog een opleiding. CB heeft mij de ruimte en tijd gegeven om mijn Master succesvol af te ronden. Er is veel ruimte en aandacht voor groei. Als je zelf initiatief toont en aangeeft waar je naartoe wil groeien, is er veel mogelijk.”

Die proactieve houding nam Maarten ter harte, waardoor hij snel stappen maakte binnen de organisatie. Hierbij stond CB altijd open voor goede ideeën. “Als je verbeterpunten ziet, dan krijg je de ruimte om deze zelf door te voeren. Dat is wel écht een pluspunt van CB.”

Vrijheid en vertrouwen

Maar om initiatief te durven nemen, moet er wel sprake zijn van vrijheid en vertrouwen. Dat herkent Maarten: “Ik word vrijgelaten in het werk dat ik doe. Ik krijg alle vrijheid om dingen aan te pakken op mijn manier. Dat vind ik heel fijn werken en zorgt ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe!”

Finance

Van creditmanagement tot kasstroomontwikkeling

Meer informatie

Meer verhalen van onze mensen