19 juli 2018

4 oktober: Slimme innovaties in ouderenzorg

Nieuwsgierig naar de kansen die diverse ondernemers hebben gepakt in de ouderenzorg? Noteer 4 oktober vanaf 14.30 uur in uw agenda!

We presenteren u innovaties en ontwikkelingen in de ouderenzorg – in de breedste zin van het woord - om ervaringen met elkaar uit te wisselen en interactief te komen tot nieuwe inzichten (strategieën) voor deze doelgroep. CB en Senior Impact Lab heten u van harte welkom in Culemborg.

We gaan met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen in de ouderenzorg. Verschillende (verrassende) sprekers vertellen over hun ervaringen met oudere doelgroepen. Praat mee over de kansen voor uzelf en voor uw organisatie en krijg inspiratie voor vernieuwing in ouderenzorg. CB organiseert deze middag samen met Senior Impact Lab. Senior Impact Lab is een netwerk gericht op innovatie en ondernemerschap in de ouderenmarkt.

Daarnaast…een blik op de logistiek voor de zorg.

Altijd al willen weten wat er gebeurt in een groot logistiek bedrijf als CB? En meer weten over logistieke vraagstukken én oplossingen met meerwaarde voor ouderen? CB presenteert de kansen die zij heeft gepakt om te transformeren naar dienstverlener voor de zorg.

Het programma start om 14:30 en we sluiten rond 17:30 af met een borrel.

Zet 4 oktober alvast in uw agenda. Binnenkort meer informatie over het programma.

Wilt u zich nu al aanmelden? Dan kan op de website van Senior Impact Lab.
We kijken ernaar uit u in oktober te ontmoeten!