16 mei 2018

Vijf vrachtwagens voor Hulpmiddelbezorgd.nl

CB levert onder het label Hulpmiddelbezorgd.nl zorghulpmiddelen bij cliënten thuis. 16 mei werden er vijf vrachtwagens afgeleverd bij CB in de huisstijl van Hulpmiddelbezorgd.nl.

Sinds 2016 leveren wij zorghulpmiddelen rechtstreeks aan patiënten en zorgverleners. Dit doen we onder een apart merk: Hulpmiddelbezorgd.nl. Om Hulpmiddelbezorgd.nl meer bekendheid te geven, is besloten om 5 vrachtwagens in dit nieuwe merk uit te voeren. Niet alleen de buitenkant is anders, ook de auto’s zijn nieuw. Allemaal voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid en (rij)comfort.

Zo heeft deze auto de nieuwste en veel schonere EURO-6 motor. Is de vooras lucht geveerd en er is gekozen voor de best-beschik­bare chauffeursstoel. Zit er een 360-gradencamerasysteem op en heeft het een Lisa2Alert-systeem. Bij het activeren van het knipperlicht naar rechts, waarschuwt de auto met een pieper en gaan alle lampen aan die kant mee laat knipperen.

De vrachtwagens worden naast de leveringen van artikelen van Hulpmiddelbezorgd.nl ook ingezet voor de leveringen aan de boekhandels. Vanaf medio mei gaan er 5 nieuwe CB-vrachtwagens de weg op.

Over Hulpmiddelbezorgd.nl

Hulpmiddelbezorgd.nl levert medische hulpmiddelen bij cliënten thuis. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan incontinentiemateriaal, katheters en wondzorgproducten. Van bestelwebsite en zorgondersteuning tot levering en afhandeling met de zorgverzekeraar, Hulpmiddelbezorgd.nl zorgt ervoor. Als enige leverancier van zorghulpmiddelen in Nederland zijn wij onafhankelijk van specifieke producten of labels. Dit onderscheidt ons van veel andere leveranciers.