11 juli 2016

Vandeputte Medical besteedt logistiek verder uit aan CB

Vanaf deze week verzorgt logistiek dienstverlener CB de warehousing, ordersamenstelling en het transport van de producten voor Vandeputte Medical. Beide partijen leveren in samenwerking de complete inrichting van medische ruimtes voor de gezondheidscentra in de ruim 100 asielzoekerscentra (GCA) in Nederland, inclusief alle verbruiksgoederen en de herhaalbestellingen daarvan.

Eind 2015 zetten Vandeputte Medical en CB al de eerste stappen in de samenwerking, die nu verder wordt uitgebreid.

Door de samenwerking met CB kan Vandeputte Medical de asielzoekerscentra logistiek volledig ontzorgen. Ton Grimminck, directeur Vandeputte Medical zegt hierover: ‘Door onze groei van groothandel naar dienstenleverancier kunnen wij onze klanten beter bedienen. Zo kunnen zij zich richten op hun core-business: hulp verlenen. Wij bieden, in nauwe samenwerking met CB, onder meer een eenvoudig bestelproces, voorraadbeheer, levering tot op afdelingsniveau, een gebruikersvriendelijk leverproces en maatwerklogistiek waar nodig. Samen met CB geven wij zo invulling aan ons motto ‘Supporting Livesavers’.’

Op korte termijn starten Vandeputte en CB met volledig geautomatiseerd bestellen met behulp van RFID technologie op een eerste locatie.

GDP (Good Distribution Practices)

Vandeputte Medical en CB zijn GDP gecertificeerd. De farmaceutische producten levert CB volgens de GDP-richtlijnen naar alle locaties. Zo zorgen beide bedrijven dat in de hele keten de kwaliteit en veiligheid van medicatie gewaarborgd is. CB kan bijvoorbeeld garanderen dat producten tijdens het hele logistieke proces de juiste en voorgeschreven temperatuur behouden.

Over Vandeputte Medical

Vandeputte Medical heeft vijftig jaar ervaring in het uitrusten van hulpverleners en is een toonaangevende partner op het gebied van diensten en producten in de bedrijfshulpverlening (BHV), spoedeisende hulpverlening en brandweer- en politieproducten. Van EHBO producten, AED’s en complete inrichting van medische praktijk of ambulance tot technisch onderhoud van medische apparatuur, Vandeputte Medical ondersteunt hulpverleners en hulpverlenende organisaties in de Benelux.