10 juli 2017

Update CB Online Boekverkoper dinsdagochtend 11 juli

Na de oplevering van een vernieuwd CB Online Boekverkoper op 20 juni j.l. zijn verschillende verbeterpunten gevonden. Deze voeren wij door in een update op dinsdagochtend 11 juli. Ook organiseren we binnenkort CB Online-workshops. Meld vandaag nog aan!

De update vindt op 11 juli plaats tussen 7 en 8 uur ’s ochtends. Het is mogelijk dat CB Online dan korte tijd minder goed beschikbaar is. Voor een compleet overzicht van wijzigingen die we doorvoeren kijkt u op onze support website.

Log uit en log opnieuw in om de updates ook op uw computer te zien!

Workshop: leer alle finesses van CB Online

CB Online Boekverkoper biedt u vele mogelijkheden zoals het zelf maken van overzichten, sorteren, zoeken en filteren. In een korte workshop nemen we u mee in de finesses van CB Online. Tijdens de workshop gaat u direct aan de slag, er is veel ruimte voor vragen en we sluiten af met een gezellige lunch. Data:

  • 21 augustus 2017, 10 tot 12 u, met aansluitend lunch
  • 18 september 2017, 10 tot 12 uur, met aansluitend lunch

Locatie: CB, Erasmusweg 10, Culemborg
Wilt u zich aanmelden? Stuur een e-mail naar communicatie@cb.nl met uw gegevens en de datum waarop u wilt komen. Bij overintekening organiseren we natuurlijk extra workshops.

CB Online oude versie

Het oude CB Online blijft voorlopig ook voor u beschikbaar. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zullen wij de oude versie niet in september uitfaseren. Op deze manier heeft u langer de tijd om te wennen aan het nieuwe systeem.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via 0345 37 58 88 of boekverkoper@cb.nl.