9 oktober 2023

CB verzorgt de 'Direct-to-Consumer Services' voor Phaidon

Deze samenwerking begon enkele maanden geleden en is een belangrijke stap voor Phaidon om haar service aan Europese klanten te verbeteren. Het stelt Phaidon in staat om sneller en kostenefficiënter te leveren.

"We zochten een partner die ons product begrijpt, die zowel onze lokale boekverkopers als Europese consumenten goed kan bedienen, en die snel en betrouwbaar onze orders kan verwerken met moderne technologie", zegt Koen Mastenbroek, Global Director of Operations & Digital.

CB is enthousiast over deze samenwerking, aangezien steeds meer internationale uitgevers voor CB kiezen om de beschikbaarheid voor Europese klanten te verbeteren. Mathijs Suidman, CCO van CB, voegt toe: "Het vertrouwen van een partner als Phaidon versterkt ons geloof in groei binnen dit segment."

Over Phaidon

Phaidon is een vooraanstaande internationale uitgever in de creatieve kunsten. Ze werken nauw samen met invloedrijke auteurs van over de hele wereld om innovatieve boeken te creëren over uiteenlopende onderwerpen zoals kunst, fotografie, design, architectuur, mode, eten en reizen. Daarnaast bieden ze geïllustreerde boeken voor kinderen aan. Phaidon heeft een lange geschiedenis als uitgever van kunstboeken en heeft momenteel meer dan 1.500 verschillende titels in druk. Dit jaar, 2023, vieren ze hun honderdjarig bestaan.