17 maart 2022

CB breidt samenwerking Groene rijders en Lessgo verder uit

CB is ambitieus als het gaat om duurzaamheid. En daar hebben we weer een extra stap in gezet! Onze samenwerking met duurzame (last-mile) vervoerders Groene Rijders/Velocity en Lessgo breidt zich uit naar Nijmegen en Rotterdam.

Vanaf maandag 28 maart start onze partner Groene Rijders/Velocity, die al geruime tijd levert in Arnhem, met bezorgen in Nijmegen. Onze groene partner Lessgo, nu al voor ons actief in Alphen aan den Rijn en Leiden, levert dan ook in Rotterdam.

Op basis van de tevredenheid van de ontvangers en onszelf, hebben we er alle vertrouwen in dat de samenwerking hier ook een succes gaat worden. Wij zien uit naar deze nieuwe groene samenwerking.

Over Groene Rijders

Groene Rijders is een CO2 neutrale, logistieke dienstverlener voor de (binnen)stad die zorgt voor fijnmazige en klantvriendelijke bezorging van goederen (food & non-food) met name binnen en rond Arnhem. Goederen die de stad in of uit moeten kunnen worden afgeleverd aan de hub net buiten het centrum

Over Lessgo

Lessgo levert slim en duurzaam goederentransport vanuit (grote) bedrijven in Nederland naar Alphen aan den Rijn en omgekeerd. Ze werken met een uitgekiend systeem voor bundeling van goederenvervoer en gebruiken uitsluitend groen vervoer: bakfiets, elektrische bus, milieuvriendelijk vervoer over water.