17 juli 2023

Samenwerking met ID Logistics van start

Vanaf 17 juli 2023 is ID Logistics onze nieuwe partner voor kleinere zendingen.

Kleinere zendingen passen goed bij het netwerk en het materieel van ID Logistics. Bovendien levert ID Logistics ook tijdschriften aan veel van onze klanten en kunnen zij tegelijkertijd boeken afleveren, wel zo duurzaam.

ID Logistics vervangt onze huidige vervoerspartners FOOX en PostNL. PostNL levert alleen nog 24-uursbestellingen op zaterdag. Tenzij u een aansluitdag heeft op zaterdag, dan komt CB of (na 1 oktober) Tielbeke. Ook voor internetbestellingen en de thuisbezorgservice blijven wij samenwerken met PostNL.

Ontvangt u uw bestellingen via een duurzame stadsvervoerder? Dan kunt u vanaf 17 juli ID Logistics aan de deur krijgen. ID Logistics is in gesprek met duurzame stadsvervoerders om in de toekomst nauwer samen te werken.

Track & trace informatie blijft u gewoon terugvinden op cbvervoer.nl. En met vragen kunt u nog steeds contact opnemen met het Customer Service team van CB.

Retouren en lege CB-dozen

De chauffeurs van ID Logistics nemen retouren en lege CB-dozen mee terug. Uw retouren kunnen wij alleen meenemen als de retouren zijn aangemeld en voorzien van de juiste labels. Op ons serviceportaal vindt u hoe u dit doet.