20 februari 2017

​Paula’s Choice Skin care kiest voor CB

Vanaf november 2016 is CB de logistieke partner van Paula’s Choice EuropePaula’s Choice ontwikkelt, produceert en levert huidverzorgingsproducten aan consumenten, beautysalons en huidtherapeuten over de hele wereld. CB neemt de totale logistiek voor zijn rekening in Europa: import, warehousing, e-commerce logistiek en business2business leveringen.

Door de samenwerking met CB kan Paula’s Choice de groeidoelstelling voor de komende jaren kracht bijzetten. Sandrine Laureau, directeur Operations Paula’s Choice Europe zegt hierover: ‘Door de overstap naar CB hebben wij de flexibiliteit en de capaciteit om aan iedere klant in Europa snel en betrouwbaar te leveren. Daarnaast is voor ons de consumentenbeleving belangrijk, CB zorgt ervoor dat wij onze producten in de toekomst echt als een cadeautje kunnen gaan presenteren. Vanaf onze eerste kennismaking heeft CB ons het gevoel gegeven dat wij niet zomaar een klant zijn. Dat zien we ook terug in de performance tot nu toe.’

CB ondersteunt de logistieke diensten met online rapportagetools en webservices waardoor Paula’s Choice altijd inzicht heeft in onder meer voorraadstatus, voorraadmutaties en verzending en heel eenvoudig nieuwe orders in kan geven.

Over Paula’s Choice

Paula’s Choice is een Amerikaans bedrijf in huidverzorgingsproducten. Paula’s Choice vindt dat huidverzorgingsproducten effectief moeten zijn en doen wat ze beloven. Het bedrijf stelt het belang van klanten voorop, door zijn kennis over huidverzorging en effectieve ingrediënten te delen. Dat is de kern van visie en productontwikkeling. Eerlijkheid, transparantie en wetenschappelijk bewezen effectieve ingrediënten vormen daarom de basis van Paula’s Choice.