26 april 2018

Cadeauartikelen Craenen verkrijgbaar via CB

Vanaf mei 2018 zijn ongeveer 200 verschillende cadeauartikelen van de leverancier van kaarten en reisgidsen Craenen verkrijgbaar via logistiek dienstverlener CB. Het assortiment past goed bij boekhandels, een markt waar CB al bijna 150 jaar boeken aan levert.

Het assortiment van Craenen bestaat uit producten als de BookSeat, globes en diverse kaarten zoals plano wereldkaarten. Veel van deze producten zijn niet onbekend voor de boekhandel, maar konden alleen direct worden besteld bij Craenen. Door de beschikbaarheid via CB bestelt de boekhandel nu via één bestelsysteem en ontvangt hij één factuur en één keer een vrachtwagen aan de deur voor deze en andere artikelen die de boekhandel bij CB heeft besteld.

Klanten sneller bedienen

Bart Craenen over de samenwerking met CB: “CB is voor Craenen de juiste partner. Ze komen bij alle boekhandels in Nederland en België en met deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog sneller en beter bedienen worden.”

CB is blij met de komst van Craenen. Mathijs Suidman, Directeur Media CB: “Behalve dat zij een mooi assortiment bieden, past de komst van Craenen ook uitstekend bij de wens van boekhandels om meer zogenaamde non-book producten via CB te kunnen bestellen.”

Groeiend assortiment ‘non-books’ bij CB

CB heeft de ambitie boekverkopers in Nederland en België een groeiend assortiment ‘non-books’ te bieden. Naast producten van Craenen is ook het assortiment van Cortina (bekend van Molekine) via CB te verkrijgen. De dienstverlener verwacht in 2018 nog meer partnerships met non-book leveranciers aan te kunnen gaan.

Over Craenen

Craenen is een Belgische verdeler en fabrikant die zich vooral beweegt op de kaarten- en reisgidsenmarkt. Het bedrijf is toonaangevend en marktleider in Europa voor producten als wandel-, trekking- en reisgidsen, topografische kaarten, magneethoudende borden en prikborden met cartografische producten.