27 september 2022

CO2-neutraal bezorgen in Enschede

Vanaf 4 oktober 2022 levert CB in samenwerking met MSG CO2-neutraal aan klanten in Enschede. Hiermee breiden wij ons netwerk uit van CO2-neutrale partners die leveren in steden. Zo werken we ook al samen met CityHub, Groene Rijders, Addink Transport en LessGo.

De samenwerking met MSG past in ons beleid de CO2- en fijnstofuitstoot steeds verder terug te brengen. Daarvoor zetten we onder andere in op eigen elektrisch vervoer, duurzame diesel, LNG-trucks en vooral de samenwerking met partners voor de bundeling van goederenstromen.

MSG biedt uiteenlopende logistieke diensten en heeft onder meer (bak)fietskoeriers en elektrische bussen in huis. 73% van de meer dan 500 mensen die werkzaam zijn bij MSG hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Stuk voor stuk mensen met hart voor hun vak als bezorger, sorteerder of koerier. MSG draagt daarmee bij aan een inclusieve en duurzame wereld.

Wij zien erg uit naar de samenwerking met MSG. Meer informatie over onze duurzame initiatieven vindt u op Samen duurzaam. Heeft u vragen over uw leveringen? Neem dan contact op met ons Customer Service team.