12 november 2018

Assortiment Royal Talens nu verkrijgbaar via CB

Vanaf november 2018 zijn ongeveer 90 verschillende producten van Royal Talens te bestellen via logistiek dienstverlener CB. Het assortiment tekenen, kleuren en verf(benodigdheden) past goed bij boekhandels, een markt waar CB al bijna 150 jaar boeken aan levert.

Het assortiment bij CB bestaat uit producten van onder andere de merken Bruynzeel, Sakura en Ecoline, geschikt voor vele leeftijden en doeleinden. Veel van deze producten zijn niet onbekend voor de boekhandel, maar konden alleen direct worden besteld bij Royal Talens of via de kantoorgroothandel. Door de samenwerking tussen Royal Talens en CB, bestelt de boekhandel nu via één bestelsysteem en ontvangt hij één factuur en één keer een vrachtwagen aan de deur voor deze en andere artikelen die de boekhandel bij CB heeft besteld.

Klanten sneller bedienen

Peter Gerrits (Sales manager Nederland bij Royal Talens): “CB biedt voor Royal Talens een goede aanvulling in de distributie naar de boekhandel in Nederland  Ze komen bij alle boekhandels en met deze samenwerking kunnen wij onze klanten nog sneller en beter bedienen.”

CB is blij met de komst van Royal Talens. Mathijs Suidman, Directeur Media CB: “Behalve dat zij een mooi assortiment bieden, past de komst van Royal Talens ook goed bij de wens van boekhandels om meer zogenaamde non-book producten via CB te kunnen bestellen.”

Groeiend assortiment ‘non-books’ bij CB

CB biedt boekverkopers in Nederland en België een groeiend assortiment ‘non-books’. Naast producten van Royal Talens is ook het assortiment van Cortina (bekend van Moleskine), Craenen en OKU te bestellen via CB. De dienstverlener verwacht in 2019 nog meer partnerships met non-book leveranciers aan te kunnen gaan.

Over Royal Talens

Royal Talens is al meer dan 100 jaar wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogstaande merken en producten voor creatieve expressie, en zet mensen zo aan tot schilderen en tekenen. De mondiale bekendheid van de merken van Royal Talens, waaronder Bruynzeel, Sakura, Ecoline staan garant voor creatief plezier en voor een gewaardeerd cadeau.

Kijk ook eens op onze pagina Retail logistiek voor meer informatie over onze logistieke diensten