2 maart 2021

CB 150 jaar, welkom op ons online event op 6 april

In april zijn we jarig! Dit vieren wij graag met u tijdens een inspirerend, gevarieerd event op dinsdag 6 april om 15:00 uur. Door corona is het event online. We nodigen u van harte uit.

Met uiteenlopende gasten staan we kort stil bij het verleden maar kijken samen met u vooral vooruit onder de noemer ‘The next step’. Meld u aan.

Inspiratie in een dynamische wereld

Wat brengt de toekomst? Hoe ontwikkelen markten, consumenten en organisaties? Hoe kunnen we samen anticiperen op en navigeren in een snel veranderende wereld? En wat betekent dat in de praktijk van vandaag en morgen? Interessante sprekers uit onder meer het boekenvak, de zorg en de logistiek gaan met elkaar in gesprek. U krijgt een dosis inspiratie live vanuit ons nieuwste magazijn in Culemborg.

Jitske Kramer brengt ons als ‘corporate antropoloog’ nieuwe inzichten. Daarnaast schuiven aan onze gesprekstafel aan Lucien Engelen (CEO van Transform health), Eveline Aandekerk (directeur CPNB), Arno Koek (eigenaar boekhandel Blokker), Paulien Loerts (algemeen directeur Singel Uitgeverijen), Sietske Ras (rayonmanager Icare Verpleging & Verzorging) en andere verrassende gasten.

Programma

Om 15:00 heet dagvoorzitter Pauline de Wilde u van harte welkom, samen met Hans Willem Cortenraad van CB. Daarna hebben wij voor u de volgende programmaonderdelen

Jitske Kramer is corporate antropoloog en reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders, verrassende innovators en willekeurige voorbijgangers. In haar introductie deelt zij verrassende inzichten over het indvidu, samenwerken en organiseren

Aan tafel maatschappij, onderneming, consument, technologie: alles ontwikkelt en wat betekent dat in de sectoren zorg en media. Met Lucien Engelen (CEO van Transform health), Eveline Aendekerk (directeur CPNB), Jitske Kramer (corporate antropoloog)

Technologie & logistiek: een kort kijkje in de keuken bij de bouw van een high tec magazijn

Aan tafel ondernemen en samenwerken in dynamische markten, wat werkt in de praktijk, wat werkt niet en hoe maak je plannen waar? Met Arno Koek (eigenaar boekhandel Blokker), Pauline Loerts (algemeen directeur Singel Uitgeverijen), Sietske Ras (rayonmanager Icare Verpleging & Verzorging) en Mathijs Suidman en Patricia Maas van CB.

Een mooie afsluiting met Peter Heerschop om 16:30

U kunt tijdens het programma reageren op stellingen, vragen stellen en chatten.

Het wordt een waardevolle middag! Meld u hier aan.

Heel graag tot 6 april!