Home Media Expertise overzicht media Financiële diensten

Financiële diensten

Heldere, complete afhandeling van uw financiële stromen

Ons financiële team verzorgt de complete facturatie tussen boekverkopers en uitgevers. Op die manier is met de levering van boeken en e-books de financiële afwikkeling hiervan meteen geregeld. Wel zo efficiënt.

Wij bieden boekverkopers het gemak van alle ingekochte boeken op één factuur. Ongeacht het aantal uitgeverijen waar is ingekocht. Kortingen, prijsafspraken en commerciële condities die boekverkopers en uitgevers overeengekomen zijn, zijn daarop direct verwerkt. Vervolgens zorgen wij voor de afdracht naar de betreffende uitgeverijen.

CB neemt, via de bv CB Facturatie de zogenaamde artikelvorderingen van de uitgeverij op de betreffende boekverkopers over. Ook het debiteurenbeheer nemen we uit handen van de uitgeverij. Onder met u afgesproken voorwaarden dragen we het debiteurenrisico in samenwerking met een kredietverzekeraar. CB betaalt uitgevers uit op een aantal vaste momenten in de maand. Vanzelfsprekend kunnen zowel uitgevers als boekverkopers altijd de facturen en financiële informatie overzichtelijk online raadplegen. Of het nu gaat om boeken of e-books.

Alle artikelen op 1 factuur

Geen omkijken naar debiteurenbeheer

Informatie overzichtelijk online inzien

Risico’s verzekerd

Uitgeverij

Meer informatie? Neem gerust contact op.

Boekverkoper

Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

Print on demand

Zonder voorraad uw boeken altijd leverbaar

Meer informatie

Analytics

Actuele managementinformatie in overzichtelijke dashboards

Meer informatie

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter uw webshop

Meer informatie