Home Media Expertise overzicht media Financiële diensten

Financiële diensten

Heldere, complete afhandeling van je financiële stromen

Ons financiële team verzorgt de complete facturatie tussen boekverkopers en uitgevers. Op die manier is met de levering van boeken en e-books de financiële afwikkeling hiervan meteen geregeld. Wel zo efficiënt.

Wij bieden boekverkopers het gemak van alle ingekochte boeken op één factuur. Ongeacht het aantal uitgeverijen waar is ingekocht. Kortingen, prijsafspraken en commerciële condities die boekverkopers en uitgevers overeengekomen zijn, zijn daarop direct verwerkt. Vervolgens zorgen wij voor de afdracht naar de betreffende uitgeverijen.

CB neemt, via de CB Facturatie BV de zogenaamde artikelvorderingen van de uitgeverij op de betreffende boekverkopers over. Ook het debiteurenbeheer nemen wij uit handen van de uitgeverij. Onder de met jou afgesproken voorwaarden dragen wij het debiteurenrisico in samenwerking met een kredietverzekeraar. CB betaalt uitgevers uit op een aantal vaste momenten in de maand. Vanzelfsprekend kunnen zowel uitgevers als boekverkopers altijd de facturen en financiële informatie overzichtelijk online raadplegen. Of het nu gaat om boeken of e-books.

Alle artikelen op 1 factuur

Geen omkijken naar debiteurenbeheer

Informatie overzichtelijk online inzien

Risico’s verzekerd

Uitgeverij

Meer informatie? Neem gerust contact op.

Boekverkoper

Meer informatie? Neem gerust contact op.

Meer expertises

Een innovatieve kijk op logistiek

E-book distributie

Via één platform alle e-booklezers bereiken

Meer informatie

Value added logistics

Net dat beetje extra voor je boeken

Meer informatie

E-fulfilment

Geruisloze logistiek achter je webshop

Meer informatie