Boekwinkels

Je boeken gemakkelijk besteld en snel geleverd

Je hebt of start een boekwinkel. Je wil je assortiment regelmatig aanvullen, iedere dag of een aantal dagen per week. Bij CB bestel je uit een eindeloos assortiment Nederlandstalige titels van wel 1000 uitgevers. Ook meer dan 2 miljoen buitenlandse boeken bestel je via hetzelfde bestelsysteem. Wel zo handig.

Betrouwbare levering in de winkelstraat

je bepaalt zelf wanneer wij je bestelling komen leveren: binnen 24 uur of binnen 48 uur, net wat je wilt. Je kunt tot 23 uur bestellen voor levering de volgende dag. Je bestellingen bundelen wij in één levering en op één factuur.

Per jaar leveren wij zo’n 60 miljoen boeken. Onze chauffeurs en de chauffeurs van onze vervoerspartners komen dagelijks in de winkelstraat. Gezamenlijk hebben we een fijnmazig netwerk in Nederland en België; een garantie voor snelheid en betrouwbaarheid. Met onze track & trace informatie kun je online zien wanneer de chauffeur er is. En heb je retouren? Dan geef je deze gewoon mee met de chauffeur en wij zorgen ervoor.

Bezorgen bij je klanten thuis

Heb je een boek niet in de schappen? Bestel het voor je klant en je hebt het boek de volgende dag in huis. Of je laat het boek via onze thuisbezorgservice direct bij je klant afleveren, op ieder gewenst adres. Voor jou 1 vinkje in ons bestelsysteem, voor je klant een prettige service. Verkoop je ook boeken in je webshop? Ook dan verzorgen wij de levering graag. Lees hier meer over onze e-fulfilment oplossingen.

Online inzicht

Alle producten bestel je via CB Online. Daarnaast vind je in CB Online uw bestellingen en retouren terug en een overzicht van je facturen, bestelhistorie en andere handige inzichten.
En wist je dat wij de complete financiële afhandeling tussen jouw bedrijf en de uitgever verzorgen? Je krijgt een factuur en wij zorgen voor de juiste afdracht naar de betreffende uitgever(s).

Boeken als aanvulling op je assortiment

CB levert boeken aan alle retailers in Nederland en Belgie, van retailketen en warenhuis tot zelfstandige boekwinkel. En heb je bijvoorbeeld een speelgoedwinkel, kookwinkel of museumwinkel en wil je boeken als aanvulling op je assortiment? Dan is onze service +boeken iets voor jou!

Wij vertellen je graag meer over wat wij voor je kunnen betekenen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voordelen

Eindeloos assortiment

Bestellen tot 23:00 uur

Online inzicht in al uw bestellingen

Betrouwbare levering

Wil je meer informatie?

Neem contact met ons op

Eric Haaksman

Eric Haaksman

Sales- en accountmanager

Meer informatie? Neem gerust contact op.

boekverkoper@cb.nl 0345 47 58 88

Bel mij terug

Heb je liever dat we je bellen op een tijdstip dat jou uitkomt? Laat dan hieronder je gegevens achter.