Boekwinkels

Uw boeken gemakkelijk besteld en snel geleverd

U heeft of start een boekwinkel. U wilt uw assortiment regelmatig aanvullen, iedere dag of een aantal dagen per week. Bij CB bestelt u uit een eindeloos assortiment Nederlandstalige titels van wel 1000 uitgevers. Ook meer dan 2 miljoen buitenlandse boeken bestelt u via hetzelfde bestelsysteem. Wel zo handig.

Betrouwbare levering in de winkelstraat

U bepaalt zelf wanneer wij uw bestelling komen leveren: binnen 24 uur of binnen 48 uur, net wat u wilt. U kunt tot 23 uur bestellen voor levering de volgende dag. Uw bestellingen bundelen wij in één levering en op één factuur.

Per jaar leveren wij zo’n 60 miljoen boeken. Onze chauffeurs en de chauffeurs van onze vervoerspartners komen dagelijks in de winkelstraat. Gezamenlijk hebben we een fijnmazig netwerk in Nederland en België; een garantie voor snelheid en betrouwbaarheid. Met onze track & trace informatie kunt u online zien wanneer de chauffeur bij u is. En heeft u retouren of een levering voor een collega-retailer? Dan geeft u deze gewoon mee met de chauffeur en wij zorgen ervoor.

Bezorgen bij uw klanten thuis

Heeft u een boek niet in de schappen? Bestel het voor uw klant en u heeft het boek de volgende dag in huis. Of u laat het boek via onze thuisbezorgservice direct bij uw klant afleveren, op ieder gewenst adres. Voor u 1 vinkje in ons bestelsysteem, voor uw klant een prettige service. Verkoopt u ook boeken in uw webshop? Ook dan verzorgen wij de levering graag. Lees hier meer over onze e-fulfilment oplossingen.

Aanvullend assortiment

Naast een zeer groot assortiment boeken bieden wij u een breed assortiment ‘non-books’ die goed passen bij een boekenassortiment. Denk aan notitieboekjes, pennen en andere papier- en schrijfwaren.
En heeft u naast uw fysieke winkel ook een webshop? Dan is ons assortiment e-books en audioboeken ook interessant voor u.

Online inzicht

Alle producten bestelt u via CB Online. Daarnaast vindt u in CB Online uw bestellingen en retouren terug en een overzicht van uw facturen, bestelhistorie en andere handige inzichten.
En wist u dat wij voor u de complete financiële afhandeling tussen u en de uitgever verzorgen? U krijgt een factuur en wij zorgen voor de juiste afdracht naar de betreffende uitgever(s).

Boeken als aanvulling op uw assortiment

CB levert boeken aan alle retailers in Nederland en Belgie, van retailketen en warenhuis tot zelfstandige boekwinkel. En heeft u bijvoorbeeld een speelgoedwinkel, kookwinkel of museumwinkel en wilt u boeken als aanvulling op uw assortiment? Dan is onze service +boeken iets voor u!

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voordelen

Eindeloos assortiment

Bestellen tot 23:00 uur

Online inzicht in al uw bestellingen

Betrouwbare levering

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Eric Haaksman

Eric Haaksman

Sales- en accountmanager

Meer informatie? Neem gerust contact op.

boekverkoper@cb.nl 0345 47 58 88

Bel mij terug

Heeft u liever dat wij u bellen op een tijdstip wat u uitkomt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.