Voor startende uitgevers

Hoe krijgt u als kleine of startende uitgever uw boek in de ‘schappen’ van grote ketens, gespecialiseerde boekhandels en internetboekverkopers? Met Compacte dienstverlening van CB kunt u direct aan de slag tegen een aantrekkelijk tarief.

Direct aanmelden

Uw boek snel beschikbaar voor iedereen

Alles begint met de beschikbaarheid van uw titel bij de reguliere boekverkoper, ketens en online boekverkopers. CB biedt u eenvoudig toegang tot de complete boekenmarkt in Nederland en België. Verwacht u op jaarbasis tussen de 30 en 3.000 boeken te verkopen? Dan is Compacte dienstverlening iets voor u.

2500 boekverkopers

Nadat u uw boek bij ons heeft geregistreerd, wordt het via ons bestelsysteem direct zichtbaar voor ruim 2.500 boekverkopers. Zij bestellen uw boek direct uit de voorraad die u bij ons heeft liggen. Online houdt u zelf voortdurend zicht op de verkoop en voorraad van uw boeken. U kunt zelf aanvullende informatie over uw titels toevoegen. Wij nemen de facturatie uit handen.

Vast laag bedrag

Met Compact betaalt u een vast laag bedrag per maand voor distributie, vervoer, administratie en informatie. Vervolgens betaalt u een vast bedrag per geleverd boek. De teller loopt dus pas op als boekverkopers uw boeken ook daadwerkelijk bestellen.

• Fonds- en voorraadbeheer € 30,00 per maand exclusief BTW, ongeacht het aantal titels

• Per geleverd exemplaar in Nederland € 1,29 (inclusief debiteurenbeheer)

• Per geleverd exemplaar in Vlaanderen € 3,48 (inclusief debiteurenbeheer)

In drie stappen uw eigen boek uitgeven

Aanmelden bij CB gaat heel eenvoudig:

  • U heeft nodig een KvK  en BTW nummer. Ook vragen wij u om uw prefix, deze kunt u eventueel aanvragen bij Team ISBN.
  • Vul het online aanmeldformulier in. U ontvangt binnen vijf dagen een contract ter ondertekening.
  • Vijf dagen nadat wij het getekende contract van u ontvangen hebben, kunt u uw titels aanmelden en de verkoop kan beginnen!

Ruim 800 kleinere uitgeverijen gingen u al voor!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Compacte dienstverlening?  Neem contact op via compactuitgeverij@cb.nl of +31 345  47 58 85.