30 mei 2017

CB Online Boekverkoper blijft vernieuwen

20 juni aanstaande is er een nieuwe versie van CB Online Boekverkoper beschikbaar! In deze versie is veel feedback van klanten verwerkt. Belangrijk verbeterpunt is dat de applicatie veel flexibeler is, boekverkopers kunnen gemakkelijker filteren en sorteren en overzichten inrichten zoals zij het willen. Overigens blijven we CB Online ontwikkelen, net als bij een app op je smartphone verstrekken we regelmatig een update. Zo kunnen we blijven aansluiten bij ontwikkelingen in de markt, nieuwe technische mogelijkheden en wensen van gebruikers.

Update op 20 juni: beste van twee werelden

De volgende update in is een grote. We hebben heel veel feedback gekregen van gebruikers van CB Online Boekverkoper. Doordat u met zo velen heeft gereageerd, hebben wij een goed beeld van de belangrijkste verbeterpunten. We hopen dan ook dat u in juni een betere gebruikerservaring heeft. De juni-update zorgt ervoor dat CB Online weer wat meer lijkt op de oude versie (die u ook nu nog kunt gebruiken). Het beste van twee werelden: sneller, gemakkelijker, intuïtiever en met de functionaliteit die u in de oude versie gewend was.

Wat kunt u ervaren?

Onder andere:

  • Sorteren, zoeken en filteren op alle kolommen in een overzicht
  • Zelf overzichten zoals orderstatus en voorinformatie indelen, door kolommen te verbergen, bijvoorbeeld de kolom met covers
  • Direct inzicht in hoeveel kredietlimiet u nog heeft
  • ISBN’s gemakkelijk kopiëren en plakken
  • Overzichten alfabetisch sorteren op auteur en vervolgens op titel
  • Sneller navigeren in grotere hoeveelheden informatie
  • Beter zoeken zoals direct zoeken naar buitenlandse boeken (Van Ditmar Bestelservice)
  • Toegankelijke gebruiksinstructies (met filmpjes en handleidingen)

Maakt u gebruik van het winkelautomatiseringssysteem van Titelive? Dan ontvangt u binnenkort bericht van Titelive over de nieuwe, betere manier van zoeken die Titelive begin juli oplevert.

De update betreft de huidige versie van CB Online Boekverkoper. CB Online Boekverkoper (oude versie) blijft ook na juni nog enige tijd voor u beschikbaar.

We houden u op de hoogte. Nu al meer informatie of alvast een ‘sneak preview’ bij u op locatie? Neem dan contact met ons op via 0345 47 58 88 of boekverkoper@cb.nl