3 mei 2017

CB Online Boekverkoper blijft vernieuwen

Bij apps op onze telefoon zijn we het al gewend: regelmatig even updaten. De app is dan gebruikersvriendelijker of heeft nieuwe functies. Voor CB Online werkt het net zo; we blijven de applicatie ontwikkelen. Op basis van feedback van gebruikers, nieuwe technische mogelijkheden of ontwikkelingen in de markt. U zult dus regelmatig een nieuwe update treffen. 

Update in juni

De volgende update in juni is een grote. We hebben heel veel feedback gekregen van gebruikers van CB Online Boekverkoper. Doordat u met zo velen heeft gereageerd, hebben wij een goed beeld van de belangrijkste verbeterpunten. We hopen dan ook dat u in juni een betere gebruikerservaring heeft.

De juni-update zorgt ervoor dat CB Online weer wat meer lijkt op de oude versie (die u ook nu nog kunt gebruiken). Het beste van twee werelden: sneller, gemakkelijker, intuïtiever en met de functionaliteit die u in de oude versie gewend was.

Wat gaat u dan ervaren?

Onder andere:

  • Sorteren, zoeken en filteren op alle kolommen in een overzicht
  • Zelf overzichten zoals orderstatus en voorinformatie indelen, door kolommen te verbergen, bijvoorbeeld de kolom met covers
  • ISBN’s gemakkelijk kopiëren en plakken
  • Overzichten alfabetisch sorteren op auteur en vervolgens op titel
  • Sneller navigeren in grotere hoeveelheden informatie
  • Beter zoeken zoals direct zoeken naar buitenlandse boeken (Van Ditmar Bestelservice)

De update betreft de huidige versie van CB Online Boekverkoper. CB Online Boekverkoper (oude versie) blijft ook na juni nog enige tijd voor u beschikbaar.

We houden u op de hoogte. Nu al meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0345 47 58 88 of boekverkoper@cb.nl