5 november 2019

Plug & play: uw webwinkel direct gekoppeld aan onze logistiek

Een bestelling in uw webshop die direct de juiste distributie in gang zet? Dat kan met een koppeling tussen uw webshop en onze logistiek.

Deze koppeling levert u minder administratie op en een efficiënter proces. Zo kan uw klant nog tot laat bestellen voor levering de volgende dag omdat wij direct aan de slag kunnen met de bestelling. Track & trace informatie koppelen we ‘realtime’ terug naar uw eigen systeem.

Draait de webshop op Exact online, Shopify, WooCommerce of Lightspeed? Dan kunnen we direct koppelen. Maakt u geen gebruik van deze koppeling, kies dan voor ons CB-portaal waarin we de volledige logistieke en administratieve invulling voor u regelen. Inkoop-, retour en verkoopopdrachten verlopen dan volledig geautomatiseerd. Bovendien kan u in ons portaal iedere bestelling realtime volgen. In alle gevallen is de koppeling gemakkelijk, snel en voor een lage ‘fixed fee' te bereiken.

Deze service bieden wij exclusief aan de Health & Care markt (bijvoorbeeld voor webshops op het gebied van skincare, medische hulpmiddelen, vitamines en meer).