Nieuwsoverzicht

| 21 oktober 2021

Print on demand in kleur: vanaf nu veel voordeliger

Kleur in uw boeken? Dan gaat u voor de beste kwaliteit. Onze high quality printers bieden u die kwaliteit. Op uiteenlopende papiersoorten: precies wat u wenst. En, door de nieuwste technologieen kunnen wij nog kostenefficienter produceren. Daar profiteert u van: wij verlagen onze prijzen voor Short Print Run in kleur tot wel 27%*.

Lees verder
| 1 oktober 2021

Samenwerking met FOOX verder uitgebreid

FOOX en CB werken al enige tijd samen in het afleveren van boeken. Dat bevalt goed. Door goederenstromen te bundelen besparen we samen kilometers en dus CO2 en fijnstof. Bovendien krijgen boekverkopers minder vrachtwagens aan de deur. Wij breiden onze samenwerking verder uit.

Lees verder
| 29 september 2021

Alle mogelijkheden van Print on demand in een boek

Uw boeken voordelig en snel laten produceren? Met Print on demand van CB is alles mogelijk! Uiteenlopende papiersoorten en printkwaliteiten, kleur, zwartwit, gebonden, gelijmd, gebrocheerd… Met ons nieuwe sample boekje krijgt u een goed beeld van alle verschillende papiersoorten en printkwaliteiten die wij bieden voor de productie van uw boek.

Lees verder
| 28 september 2021

Doet u mee aan ons klantonderzoek?

Op dit moment loopt er een klanttevredenheidsonderzoek onder boekverkopers en uitgevers. En ook uw mening waarderen wij zeer. Werkt u bij een uitgeverij of een (online of offline) boekwinkel? Dan heeft u een e-mail ontvangen van bureau Integron met een link naar de vragenlijst. We hopen van harte dat u mee doet aan ons onderzoek, zo kunnen wij ontwikkelen en verbeteren waar nodig en u nog beter van dienst zijn.

Lees verder