11 maart 2019

Producten Online Schreibgeräte verkrijgbaar via CB

Vanaf maart 2019 is een deel van het assortiment Online Schreibgeräte te bestellen via logistiek dienstverlener CB. Het assortiment pennen en handlettering-artikelen past uitstekend bij boekverkopers, een markt waar CB al bijna 150 jaar boeken aan levert.

Online Schreibgeräte is opgericht in 1991 en heeft haar basis in Zuid-Duitsland. Zij verkopen hun producten inmiddels in ruim 50 landen. Het assortiment bij CB bestaat uit Styluspennen, handlettering-artikelen, balpennen en vulpennen. Deze producten zijn niet onbekend voor boekverkopers, maar voor het gemak van bestellen ziet Online Schreibgeräte grote toegevoegde waarde in CB als logistiek partner. De boekverkoper bestelt via één bestelsysteem en ontvangt één factuur en één keer een vrachtwagen aan de deur voor deze en andere artikelen die de boekverkoper bij CB heeft besteld.

Klanten sneller bedienen

Olaf Heijman vertegenwoordigt Online Schreibgeräte sinds zomer 2018 in Nederland. Meteen was duidelijk dat Online Schreibgeräte een aanvulling was voor de markt. Design van kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. Laura Vogt, Export Manager van Online Schreibgeräte, vult aan: “CB biedt ons een springplank naar klanten die wij nu nog niet zelf hebben bereikt, en een goede aanvulling in de distributie naar onze bestaande relaties. CB levert aan alle boekverkopers en door onze samenwerking kunnen wij onze klanten nog sneller en beter bedienen.”

CB is blij met de komst van Online Schreibgeräte. Mathijs Suidman, Directeur Media CB: “Zij bieden een mooi assortiment en de komst van Online Schreibgeräte past goed bij de wens van boekverkopers om meer zogenaamde non-book producten te kunnen bestellen via CB.”

Groeiend assortiment ‘non-books’ bij CB

CB biedt boekverkopers in Nederland en België een groeiend assortiment ‘non-books’. Naast producten van Online Schreibgeräte is ook het assortiment van Cortina (bekend van Moleskine), Craenen, Royal Talens en OKU te bestellen via CB. De dienstverlener verwacht in 2019 nog meer partnerships met non-book leveranciers aan te kunnen gaan.

Over Online Schreibgeräte

Online Schreibgeräte is opgericht in 1991, gevestigd in Neumarkt in Duitsland en ontwerpt en produceert sinds 1991 op design gebaseerde schrijfwaren en back-to-schoollijnen. In de markt van schrijfwaren hebben zij in veel landen (ruim 50 landen export) al een gevestigde positie veroverd naast spelers als Lamy, Stabilo en Caran d'Ache, brengt Online Schreibgeräte nieuw design in de Nederlandse markt.