18 juli 2017

Consumenten geven Hulpmiddelbezorgd.nl een 8,8

CB levert onder het label Hulpmiddelbezorgd.nl zorghulpmiddelen bij cliënten thuis. In juni deden wij een onderzoek onder de klanten van Hulpmiddelbezorgd die incontinentiemateriaal bij ons bestellen. Wij zijn erg trots op de waardering die wij kregen: een klanttevredenheid van gemiddeld een 8,8! Een groot compliment voor onze verpleegkundigen en logistieke teams.

Onze klanten gaven ons mooie cijfers voor service, klantvriendelijkheid, levertijd en de kwaliteit en het comfort van het geadviseerde incontentiemateriaal. Er waren heel weinig klachten, maar wanneer deze er waren werden zij goed afgehandeld, lieten onze klanten weten. Sjoerd Rijpkema, manager Hulpmiddelbezorgd.nl:

‘Wij zijn ongelooflijk trots op deze waardering. Een enorme motivatie voor ons. Wij claimen ‘brengt zorg met aandacht’, het is heel fijn als de klant dat ook zo ervaart.’

Over Hulpmiddelbezorgd.nl

Hulpmiddelbezorgd.nl levert medische hulpmiddelen bij cliënten thuis. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan incontinentiemateriaal, katheters en wondzorgproducten. Van bestelwebsite en zorgondersteuning tot levering en afhandeling met de zorgverzekeraar, Hulpmiddelbezorgd.nl zorgt ervoor. Als enige leverancier van zorghulpmiddelen in Nederland zijn wij onafhankelijk van specifieke producten of labels. Dit onderscheidt ons van veel andere leveranciers.