4 september 2023

Nieuw: houthoudende papiersoorten voor Print on demand

Wij introduceren drie gloednieuwe duurzame papiersoorten in ons Print on demand assortiment. Deze houthoudende papiersoorten bieden niet alleen ecologische voordelen, maar zorgen ook voor lagere kosten van uw drukwerk.

Dit zijn de nieuwe papiersoorten die u kunt vinden in CB Online:

  • Romandruk Houthoudend - opdikking 1,8 - gramsgewicht 70 grs
  • Romandruk Houthoudend - opdikking 2,0 - gramsgewicht 70 grs
  • Romandruk Houthoudend - opdikking 2,0 - gramsgewicht 80 grs

De papiersoorten hebben een zeer aantrekkelijke prijs. Door het mechanische productieproces komt er meer papier uit dezelfde hoeveelheid hout. En dat merkt u in de kosten. Zo bespaart u bij 320 pagina’s en een oplage van 1.000 exemplaren tot wel 15%.

Duurzaam keuze

De papiersoort wordt vervaardigd uit houtpulp zonder toevoeging van chemicaliën. Hierdoor is het een milieuvriendelijker keuze dan papier uit gerecyclede materialen. Bovendien is houthoudend papier sterker en duurzamer dan gerecycled papier, waardoor het langer meegaat.

    En goed om te weten: Bij CB gebruiken we uitsluitend papiersoorten die worden geproduceerd van hout uit duurzaam beheerde bossen.

    Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met uw accountgroep voor meer informatie. Vraag aan hen gerust onze nieuwe rekentool zodat u direct inzicht krijgt in de prijs voor uw productie. Of vraag hier een offerte aan.