19 maart 2018

Eerste levering Geef een prentenboek cadeau bij CB

45.630 exemplaren van 'Raad eens hoeveel ik van je hou'zijn afgeleverd bij CB. De eerste van in totaal 7 vrachtwagens vol boeken van de stichting Geef een prentenboek cadeau. Het boek is vanaf 6 april voor 2 euro te koop.

Wilco directeur Robbert-Jan de Rooij reed zelf met zijn vrachtwagen samen met uitgever Jean Christophe Boele van Hensbroek van Lemniscaat naar CB om de eerste exemplaren af te leveren.

Geef een boek (prenten)cadeau

Het initiatief ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ heeft als missie alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de allermooiste kinderboeken. Daarom wordt ieder jaar in februari een klassiek jeugdboek en in april een prachtig prentenboek ter beschikking gesteld voor maar 2 euro! Op dit moment ligt Ronja de roversdochter van Astrid Lindgren in de winkels en vanaf 6 april het prentenboek Raad eens hoeveel ik van je hou van Sam McBratney en Anita Jeram.

Een deel van de opbrengst gaat naar de VoorleesExpress, een initiatief van studenten die voorlezen in gezinnen die geen voorleescultuur hebben.

Kijk voor meer informatie op https://www.facebook.com/geefeenprentenboekcadeau/